Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Η Αθήνα θα θυμίζει αλβανικό χωριό στα χρόνια του Χότζα!


Σχετική εικόναΕίναι εξαιρετικά δύσκολο να μη χρειαστεί να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. 
Είναι σχεδόν απίθανο να το κάνει αυτό η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Καλά καταλάβατε! Πάλι οι ανάλγητοι θα χρειαστεί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. 
Την ίδια ώρα ο αγωνιστής υπουργός Σταθάκης θα βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο, καταπίνοντας ένα - ένα και με νόημα τα ξηροκάρπια…

Μην βιαστεί να χαρεί κάποιος από το γένος των καταπιεσμένων φορολογουμένων για το τέλος του συμβόλου της κρατικής φαυλότητας. Δεν είναι ότι απλά θα πέσει το σήμα από τις προσόψεις των μεγάλων – εμπνευσμένων από τα χρόνια του Σοβιετικού σουρεαλισμού - κτιρίων που φιλοξενούν τις στρατιές των εκλεκτών εργαζομένων της. Είναι που θα εγκαταλείψει την χώρα και ο τελευταίος Αλβανός μετανάστης, καθώς η Αθήνα με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος θα θυμίζει έντονα Αλβανικό χωριό στα χρόνια του Χότζα!
Η πτώση της ΔΕΗ δεν θα είναι ένα απλά μία ακόμη χρεοκοπία. Θα μοιάζει σαν να έχει πέσει πυρηνική βόμβα πάνω από την χώρα. Ξεχάστε τις τράπεζες, οι οποίες θα αποκτήσουν μερικά ακόμη κόκκινα δάνεια. Ξεχάστε τις τελευταίες εξαγωγικές επιχειρήσεις που θα αναζητούν ρεύμα, όπως ο διψασμένος ζητά στην έρημο μερικές σταγόνες νερό. 
Γενικά ξεχάστε την ελληνική Οικονομία…
Τι είπαν χτες οι κκ Σκρέκας και Χατζιδάκης; Να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση και να μην αφήσει την ΔΕΗ να καταστραφεί; Μα, αυτό ακριβώς θα κάνουν! 
Θα αφήσουν την ΔΕΗ να κρέμεται από μία κλωστή, μέχρι να σερβίρουν την καυτή πατάτα στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη…
Ναρκοθέτησαν την μικρή ΔΕΗ, οργάνωσαν τις στρατιές των οπαδών τους σε κινήματα του τύπου «δεν πληρώνω», οδήγησαν την ΔΕΗ στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. 
Η σημερινή κατάσταση της ΔΕΗ δεν έτυχε. Ήταν ένα σχέδιο δολιοφθοράς που πέτυχε απολύτως τους στόχους του. 
Τους πρωτεργάτες αυτού του σχεδίου οφείλει να αποκαλύψει αύριο μία νέα κυβέρνηση και να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη. Κι αυτή ας αποφασίσει ανεπηρέαστη ποιος είναι ο υπαίτιος αυτής της μεγάλης καταστροφής.
Οι διοικήσεις της εταιρείας δεν μπορεί να μην απολογηθούν γι αυτό το μεγάλο ναυάγιο. Για την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Για την ολιγωρία τους να την καταγγείλουν. 
Ελπίζουμε να μάθουμε την αλήθεια νωρίτερα και όχι από τα απομνημονεύματα που τυχόν αποφασίσουν να εκδώσουν οι πρόεδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας στο μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια: