Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Εντυπωσιακό βίντεο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Πελώρια κύματα κάνουν μούσκεμα τον Μάριο Φραγκούλη

NDP Photo Agency

Η «χημεία» του Μάριου Φραγκούλη και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη επί σκηνής, έχει δύο «συστατικά»: το ταλέντο τους και την αληθινή επικοινωνία που έχουν μεταξύ τους.

Οι δύο καλλιτέχνες δεν ενώνονται μόνο από επιτυχημένες συνεργασίες αλλά και από στενή φιλία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει μαζί ταξίδια σε διαφορετικά σημεία του κόσμου και έχουν μοιραστεί συναρπαστικές εμπειρίες...

Μπορεί και οι δύο να είναι άτομα χαμηλών τόνων, αλλά φαίνεται ότι αγαπούν την δράση και την περιπέτεια. Τουλάχιστον αυτό έδειξε ένα βίντεο που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε ένα βίντεο από τις διακοπές της με τον Μάριο Φραγκούλη στην Κούβα πριν από έναν χρόνο.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους με το αυτοκίνητο, πελώρια κύματα «έλουσαν» το αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα ο Μάριος Φραγκούλης να γίνει μούσκεμα στο πίσω κάθισμα!
Στο βίντεο ακούγονται τα γέλια της παρέας που φαίνεται ότι απόλαυσε την στιγμή!
Το ταξίδι έγινε το 2017, όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο. «Αναμνήσεις 2017. Το ωραιότερο «μπάνιο» του Μάριου Φραγκούλη. Μάριε Σ’αγαπώ! Αξέχαστες στιγμές! Γιατί είμαστε ακόμα παιδιά!» έγραψε η ερμηνεύτρια στο λογαριασμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: