Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Στ΄ ατέλειωτα πόδια της Σάσας η σύνταξη του Μπαλαούρα! - Σε συνεννόηση με τον έτερο κλαρινογραμπρό Τάσο Πετρόπουλο [Βίντεο & Φωτο]

Τo θέμα είναι αν θα του κάνει τη χάρη (του σπερματεγχύτη Μπαλαούρα) η Σάσα Σταμάτη να σπαταλήσει χρόνο για την πάρτυ του και να ξοδέψουν μαζί την σύνταξη που του χαρίζει με ειδική φωτογραφική διάταξη ο έτερος κλαρινογαμπρός Τάσος Πετρόπουλος
Διάταξη με την οποία εξαιρούνται οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδος από τις περικοπές των αποδοχών όσων συνταξιούχων συνεχίζουν να εργάζονται περιέλαβε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος στην εγκύκλιο για την απασχόληση των συνταξιούχων που εκδόθηκε με καθυστέρηση σχεδόν 2 ετών (άρθρο 20 του νόμου 4387/2016)..

Καθότι Μάκη μου, τι αξία έχει η σύνταξη χωρίς τη Σάσα. Τι αξία έχει να γίνεται ρεζίλι στα γεράματα εάν δεν έχεις μία Σάσα!
Στην κατηγορία αυτή ανήκει, όπως γράφουν τα ΝΕΑ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι όπως καταγγέλεται πρόκειται για φωτογραφική διάταξη με άμεσα ωφελούμενο τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος. Γράφαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις σας για τους κλαρινογαμπρούς, σατυροβαρκάρηδες του Σύριζα>
Πραγματικά προκαλούν ίλιγγο οι καταθέσεις των Συριζαίων αντιμνημονιακών κατσιαπλιάδων. Ο πιο φτωχός απ΄όλους είναι ο Τσίπρας τελικά. Ολοι οι υπόλοιποι πρόκειται για τυχοδιώκτες πλουσιόπαιδα που εμπορεύτηκαν με αδίστακτο τρόπο την αριστεροσύνη τους.
Δείτε αυτόν τον ανεκδιήγητο Μπαλάφα που στα γεράματα πίνει τη μπίρα με το μπουκάλι, αλά Μπραντ Πιτ στο Θέλμα και Λουιζ, τι κασαδούρα διαθέτει: Oι καταθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών λοιπόν ανέρχονται και για το 2015 σε περίπου 420.000 ευρώ και 30.000 δολάρια. Ο ίδιος δηλώνει στην κατοχή του τραπεζική θυρίδα που άνοιξε σε ελληνικό τραπεζικό κατάστημα το 2014. Επίσης, το 2015 κληρονομεί από την μητέρα του και την θεία του συμμετοχές σε αρκετά ακίνητα.
Απολαύστε την αντίδρασή του σε ένα καφενείο της Σάμου όταν κάποιος πολίτης του διαμαρτυρήθηκε>

Ο Μάκης Μπαλαούρας τώρα, ο αδυσώπητος Σπερματεγχύτης  δηλώνει τραπεζικές καταθέσεις σε τράπεζες του εσωτερικού ύψους περίπου 220.000 ευρώ ενώ σε τράπεζα της Ολλανδίας παρακαλώ έχει αποταμιεύσει άλλα 106.453 ευρώ για τις σπουδές της κόρης του όπως ο ίδιος δηλώνει. Δηλαδή πρόκειται για σπερματεγχύτη των 330.000 χιλιάδων ευρώ.
Μίσθωση θυρίδας σε ελληνικό τραπεζικό κατάστημα ξεκίνησε το 2013 και η σύζυγος του κ. Τριαντάφυλλου Μηταφίδη (ΣΥΡΙΖΑ). Θυρίδα από το 2008 έχει ο κ. Νίκος Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ) με τιμαλφή, η κυρία Ελενα Κουντουρά (ΑΝΕΛ) από το 2009, ο κ. Κώστας Κατσίκης (ΑΝΕΛ) από το 2015, ο κ. Νίκος Ηγουμενίδης (ΣΥΡΙΖΑ) από το 2001 και ο κ. Κώστας Χρυσόγονος στην Deutsche Bank Γερμανίας από το 2010.
Με απλά λόγια οι τύποι δεν παίζονται. Μόνο που ο Μητσοτάκης δεν διαθέτει το ηθικό ανάστημα να τους αντιπολιτευτεί οπότε όπως αντιλαμβάνεστε παίζουν μπάλα χωρίς αντίπαλο.
O ανεκδιήγητος σπερματεγχύτης Μπαλαούρας για παράδειγμα του οποίου η μοναδική σοβαρή πολιτική του παρέμβαση αυτά τα 2 χρόνια ήταν η συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά, δείτε πόσο γελοιοποιήθηκε με το επεισόδιο της ΧΑ. Τότε που φώναζε τον φρούραρχο κι εκείνος τον έγραφε εκεί που δεν πιάνει φως.
Δείτε το VIDEO με τον σπερματεγχύτη Μπαλαούρα να καλεί την φρουρά της Βουλής κι εκείνη να κρύβεται. Αυτούς τους αστυνομικούς κι αυτούς τους πολιτικούς πληρώνουν οι Ελληνες φορολογούμενοι.

Δείτε στην συνέχεια πως η Σάσα περιγράφει την συνάντησή της με τον σπερματεγχύτη που παντελονιάζει 7-10.000 ευρώ το μήνα για να επιτρέπει αυτούς τους τραμπουκισμούς!
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε στο ραντεβού μας με τη motocross του και έτοιμος για προσωπικές αποκαλύψεις.
Συναντήσαμε τον πολιτικό στο cafe-brasserie στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου και σε μια βαθιά εξομολόγηση μας μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, αλλά και για το γιατί δεν έχει βαφτίσει την κόρη του.
Οσο περνούσε η ώρα γινόταν και πιο αποκαλυπτικός, αφού δεν δίστασε να μας μιλήσει για την εποχή που ήταν σπερματεγχύτης, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα σύντροφό του, που τον ισορροπεί στη ζωή του.

Μου είπες να συναντηθούμε στο cafe του Αρχαιολογικού Μουσείου γιατί για σένα ο χώρος εδώ έχει συναισθηματική αξία.
Εχει μια συναισθηματική, πολιτική και συντροφική αξία. Είναι δίπλα το Πολυτεχνείο και παραδίπλα η ΑΣΟΕΕ, η λεγόμενη Ανωτάτη Εμπορική παλιά. Από εδώ ξεκινούσαμε τις μεγάλες διαδηλώσεις το ’72 ’73. Ηταν το κέντρο εκκίνησης της δράσης μας και θυμάμαι σκηνές ηρωισμού, συντροφικότητας και αγάπης μεταξύ μας. Ηταν πτυχές της ζωής μας που μας διαμόρφωσαν και μας σφράγισαν.
(Με “σφραγίδα ανεξίτηλη 330.000 χιλ. ευρώ και βάλε)

Είσαι πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Πώς απαντάς στην αρνητική κριτική του κόσμου; Τελικά, τα Μνημόνια δεν τα σκίσατε.
Εγώ έχω πει και δημοσίως και στη Βουλή ότι δεν λέγαμε ψέματα στον κόσμο. Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα, μια μάχη. Επί έξι μήνες διαπραγματευόμασταν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τη θέση μας και ηττηθήκαμε. Υπογραμμίζω τη λέξη «ήττα». Στην ιστορία της ανθρωπότητας όμως έχουν συμβεί πολλές φορές ήττες. Το θέμα είναι η ήττα αυτή να μη γίνει στρατηγική. Να μη γίνει μόνιμη και οι επιπτώσεις να είναι για πολλά χρόνια στη χώρα μας. Αυτό το παλέψαμε και τώρα προσπαθούμε να νικήσουμε στην πορεία αυτή, για να βγάλουμε κυρίως τον κόσμο της εργασίας και τον ανήμπορο από τη μεγάλη κρίση που περνάει. Οσον αφορά εμένα, νομίζω ότι έχω μια πολύ καλή σχέση με τον κόσμο στην περιοχή όπου εκλέγομαι, στον Νομό Ηλείας. Επειδή είμαι λαϊκός άνθρωπος (!!!!!!), πηγαίνω μαζί τους, μιλάμε, πίνουμε μαζί, τα λέμε, καμιά φορά τσακωνόμαστε, αλλά σε ένα επίπεδο διαλόγου θεμιτού και ανθρώπινου από όλες τις πλευρές.

Πιστεύεις ότι τα νέα μέτρα θα περάσουν από τη Βουλή χωρίς να έχουμε αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;
Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ συζητάμε και διαλεγόμαστε συλλογικά. Το κόμμα και η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα αποφασίσουν. Στην περίπτωση -και αυτό είναι ανθρώπινοπου κάποιος ή κάποια από εμάς αισθάνεται ότι πολιτικά, ιδεολογικά ή και ψυχολογικά δεν μπορεί να αντέξει -και συμπεριλαμβανόμαστε όλοι σε αυτό-, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί, να αφήσει το έδρανό του, γιατί δεν εκλεγήκαμε ως άτομα, εκλεγήκαμε και μάλιστα με λίστα στις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015. Τα μέτρα, τα οποία, όπως προσδοκούμε, δεν θα είναι ακραία, θα είναι με ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, όσα μέτρα επιβληθούν άλλα τόσα μέτρα θα είναι θετικά. Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο βαριά.

Τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών έρχονται και παρέρχονται. Τελικά έχουν κάποια βάση;
Δεν έχουν καμία βάση, διότι εμείς θέλουμε ακριβώς να εξαντλήσουμε την τετραετία (σωστά, είναι πολλά τα λεφτά), προκειμένου να περάσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει τώρα με τη διαπραγμάτευση και με τις πιέσεις των δανειστών, για να πάμε σε μια πορεία που να εκδηλώσουμε πλήρως την πολιτική μας. Σε 2.500.000 ανασφάλιστους δώσαμε τη δυνατότητα να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δώσαμε το κοινωνικό εισόδημα στους πιο ευάλωτους της κοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα να ξεδιπλώσουμε ακόμα περισσότερο την πολιτική μας τα άλλα δύο χρόνια που υπολείπονται μέχρι τις εκλογές του 2019.

Είχατε κάνει στο παρελθόν μια δήλωση που από κάποιους είχε ερμηνευτεί ως προσπάθεια αθώωσης της «17 Νοέμβρη». Εχετε μετανιώσει για τη δήλωση αυτή;
Δεν είναι έτσι, ότι πήγα να αθωώσω τη «17 Νοέμβρη». Ισα-ίσα, είχα πει το αντίθετο. Οτι κανένας δεν μπορεί να κάνει τον θεό και να αποδίδει μόνος του δικαιοσύνη. Ανεξάρτητα από το τι ήταν αυτοί που σκότωσαν, είμαι φανατικά εναντίον της δολοφονίας και επίσης φανατικά εναντίον του ότι η λύση στα κοινωνικά προβλήματα είναι από ατομικές πρωτοβουλίες. Αυτό θέλει συλλογικότητα, θέλει κινήματα κ.τ.λ. Οπως ανέφερα τότε, η διαφορά με τη «17 Νοέμβρη» ήταν ότι αυτοί ξεκινούσαν από ένα όραμα. Δεν ταυτίζω τη «17 Νοέμβρη» με τη Χρυσή Αυγή. Γιατί η Χ.Α. ξεχωρίζει τον άνθρωπο ανάλογα με το χρώμα, ανάλογα με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ανάλογα με τα πιστεύω, αν είναι κομμουνιστής ή όχι κ.τ.λ. Για τη Χρυσή Αυγή αυτοί είναι τα μιάσματα της κοινωνίας. Η «17 Νοέμβρη» πίστευε ότι τα κοινωνικά ζητήματα λύνονται με ατομικές πρωτοβουλίες και όχι από τα κινήματα. Εγώ με αυτές τις ενέργειες διαφωνώ.

Ανήκεις στη γενιά του Πολυτεχνείου. Πιστεύεις ότι έχει ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα;
Η γενιά του Πολυτεχνείου, όπως και όλες οι γενιές, δεν είναι ενιαία. Στη γενιά της Αντίστασης υπήρχε ο Γλέζος, υπήρχαν και οι ταγματασφαλίτες. Αρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ενιαία για γενιά. Πιστεύω όμως ότι στη Μεταπολίτευση εκείνο το ρεύμα, το μεγάλο το ποτάμι, που ξεχείλισε από πριν από την πτώση της δικτατορίας και μετά, έφερε πολύ καλά δεδομένα στην Ελλάδα, στην πρώτη φάση. Το Σύνταγμα το ελληνικό είναι από τα πιο προοδευτικά της Ευρώπης. Γίνανε τομές στο πανεπιστήμιο και σε άλλα πράγματα. Δυστυχώς, όμως, οι παλιές δυνάμεις, του προηγούμενου πολιτικού συστήματος, πριν από τη δικτατορία, επικράτησαν ξανά και τα νέα κόμματα που δημιουργήθηκαν, όπως το ΠΑΣΟΚ, βασιστήκανε, και δομηθήκανε, επάνω στα παλιά πρότυπα.

Μάκη, πιστεύεις στον Θεό;
Οχι. Δεν πιστεύω στη μεταφυσική, άρα δεν μπορώ να πιστέψω στον Θεό.

Εχεις επιλέξει να μη βαφτίσεις την κόρη σου.
Ναι, δεν τη βαφτίσαμε την κόρη μου και είναι ευχαριστημένη και αυτή. Το ίδιο το άτομο, όταν ωριμάσει, μπορεί να γίνει οτιδήποτε, από βουδιστής έως άθεος.

Η κόρη σου είναι ενεργή πολιτικά. Την επηρέασες εσύ;
Νομίζω ότι την επηρέασε το οικογενειακό και συλλογικό περιβάλλον όπου ζούσαμε. Και στο σπίτι αλλά και στις δραστηριότητες που πηγαίναμε. Την έπαιρνα με το μηχανάκι μαζί με τη γυναίκα μου και πηγαίναμε σε διαδηλώσεις, ενώ την πηγαίναμε και στις συνεδριάσεις που κάναμε. Είναι σε μια θέση που εμένα μου κάνει πολλές φορές κριτική. Είναι ώριμη κοπέλα, κάνει ντοκτορά στο Πολυτεχνείο της Βενετίας, με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο της Βενετίας. Τα λέω αυτά για να μην πει κανένας: «Εδωσε ο Μπαλαούρας υποτροφία στην κόρη του». Κάνει κάτι που έχει σχέση με την πολεοδομία.

Ηρθες με τη μηχανή. Είσαι πολλά χρόνια μηχανόβιος;
Είμαι από πολύ μικρός, από 13 χρόνων. Επειδή μου άρεσε το μηχανάκι, ήθελα να φεύγω και να γυρίζω. Είμαι άνθρωπος του ανοίγματος, της πιάτσας. Ο πατέρας μου είχε ένα μπακάλικο στο χωριό και είχαμε ένα κάρο με το οποίο τρέχαμε και τροφοδοτούσαμε τα άλλα χωριά. Ταυτόχρονα, ήθελα και μηχανάκι. Πλεύριζα κάποιους που είχαν. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς δεν είχα δικαίωμα να νοικιάσω ή να οδηγήσω παρά μόνο κρυφά. Ακόμα και σπερματεγχύτης έγινα προκειμένου να οδηγώ το μηχανάκι. Αυτή είναι μια ειδικότητα κάποιων ανθρώπων που είναι κατά κάποιον τρόπο κτηνίατροι και αναλαμβάνουν να γονιμοποιήσουν τις αγελάδες. Είχαν σπέρμα καλής ποιότητας, προκειμένου να γονιμοποιηθεί η αγελάδα. Και τρέχαμε σε χωριά και γονιμοποιούσαμε τις αγελάδες.

Εχεις κινδυνεύσει με το μηχανάκι σου;
Βεβαίως, έχω σπάσει το πόδι μου και ήμουν έναν μήνα στο νοσοκομείο με εγχειρήσεις. Αλλη μία φορά το έκοψα από ατύχημα.
Χορεύεις;
Ναι. Αν και δεν είμαι καλός, όταν φτιάχνομαι, χορεύω όλους τους χορούς. Αν χορεύω με γυναίκα, χορεύω τα πολύ κοντινά. Χορεύω και ζεϊμπέκικο όταν μου τη βαράει. Οταν είμαι έξω και υπάρχει καλή παρέα, βεβαίως χορεύω.

Οι γυναίκες στη ζωή σου τι ρόλο έχουν παίξει;
Εχουν παίξει σημαντικό ρόλο. Νομίζω, σε κάθε άνθρωπο, εκτός από τους μισογύνηδες. Η μητέρα μου έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου και στη συνέχεια η γυναίκα, το άλλο μισό του άνδρα και αντιστρόφως.

Πριν από μερικά χρόνια έχασες τη σύζυγό σου, την Αννίτα, από καρκίνο. Ησασταν μαζί από φοιτητές.
Ηταν μια τραγική περίοδος. Πάρα πολύ σκληρή. Τη βιώσαμε όλοι, και εγώ και η κόρη μου και η ίδια η Αννίτα, γιατί σε κάποια φάση και εγώ και η κόρη μου αντιληφθήκαμε ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Και πράγματι από τότε που είδαμε ότι έχει καρκίνο μέσα σε ενάμιση χρόνο πέθανε. Ηταν μια τραγική περίοδος στη ζωή όλων μας. Μας επηρέασε και μας επηρεάζει ακόμα.

Τώρα έχεις κάποια σχέση;
Υπάρχει μια σύντροφος με την οποία είμαστε μαζί και έχω ισορροπήσει στη ζωή μου.

Σου αρέσει να φλερτάρεις;
Βεβαίως, είναι λογικό. Με όμορφο τρόπο όμως και όχι χυδαίο ή πιεστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: