Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί πήγε στην Σκύρο ο αντιλαϊκός συκοφάντης Τσίπρας με το ψεύτικο γέλιο;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός. Πολιτισμολόγος-Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.
Ο λαομίσητος Τσίπρας με το βλέμμα γεμάτο μίσος και το ψεύτικο γέλιο με το στραβό δρακουλέ δόντι (απ  τις καταλήψεις ούτε τα δόντια του δεν προλάβαινε να ισιώσει και το άφησε να μας δείχνει πόσο ζουγκλοειδής είναι ), πήγε στην Σκύρο οικογενειακώς και το κοινοποιεί, εν όψει συζήτησης Novartis την Τετάρτη. Δεν κάνει τίποτα, αν δεν κερδίζει και κάνει ο,τι τον συμβουλεύουν...

Εμείς  οι πολίτες που δεν επηρεαζόμαστε από Μ.Μ.Ε. και που επιδιώκουμε να διαβάζουμε τη ψυχολογία  τους, τη φυσιογνωμία τους , τα χαρακτηριστικά τους,  τα βλέμματά  τους,  σε συγκερασμό με τον ορθολογισμό μας, ανιχνεύουμε στα  μάτια του τα γεμάτα μίσος, ότι πήγε για να γίνει πιο συμπαθής εν όψει συζήτησης για το  σκάνδαλο  Novartis  που ο ίδιος επινόησε, γιατί παλιά του τέχνη κόσκινο.(και που ακόμα και οι πρόσκοποι καλύτερα   οργανώνουν τα παιχνίδια τους)
 Θα μπορούσε να πάρει το αεροπλάνο που εμείς του πληρώνουμε και να πάει όπου ήθελε ως απωθημενά-κιας , εγωκεντρικός  και ανάλγητος που είναι. (όπως το έχει ξανακάνει)
Όμως εκεί δεν θα επηρέαζε Έλληνες για να τον υποστηρίξουν. Τον συμβούλεψαν λοιπόν  αυτοί τους οποίους εμείς πληρώνουμε, να πάει  να παραστήσει τον δημοφιλή μέσα σε κόσμο, για να επηρεάσει και άλλους Έλληνες. (Εκτός απ αυτούς που έχει διορίσει  και συνεχίζει)  Φανταστείτε να το έκανε ο Σαμαράς αυτό ,να δείχνει τα παιδιά του η να βάζει τα παιδιά του σε φωτό  για να του λένε χρόνια πολλά,  τι βρισιές θα έτρωγε απτούς συκοφάντες, ταπεινούς , συμφεροντολόγους.
Τον συμβούλεψαν  επί πλέον να πάει να δείξει ότι δε φοβάται ,ενώ τα μάτια του είναι  γεμάτα μίσος και φόβο. Με αυτή την ενέργειά του και με τα παιδιά του  (αφού η γυναίκα του υποβαθμίστηκε στις συνειδήσεις με τις ενέργειές  της), όλοι  οι αφελείς  και ιδιοτελείς  τον συμπάθησαν περισσότερο  η έστω αμφιταλαντεύτηκαν αν μπορεί με αυτά τα χαριτωμένα παιδιά  του, να είναι τόσο απατεώνας και σκευωρός.  Επιδιώκει να κερδίζει  ψήφους,  εντυπώσεις,  συμπάθεια, για  να πάρει κόσμο με το μέρος του.  Πάντα εκεί βασίζονται  οι φατρίες  που παράγουν αρνητικό έργο για την κοινωνία.  Κάνουν όλοι αυτοί αυτό που είπε ο Κοτζιάς.  Υψηλή διπλωματική χωρητικότητα.(ενώ είναι ψιλή χορτοφαγικότητα)  Είναι ίδια αρλούμπα με  αυτή που έλεγε ο  κλόουν μπαρουφ που κατακρεούργησε  την Ελλάδα !Δημιουργική ασάφεια (και αυτόν όμως τον υποστηρίζουν φοιτητές, γιατί βάζει ψηλούς βαθμούς για ψήφους)
Ο αφελής και ιδιοτελής κόσμος εντυπωσιάζεται με τις εξόδους αυτές των τσιπροκαμενων  και δεν κοιτάζει  την πραγματικότητα . Αυτοί οι  επιδερμικοί εγκέφαλοι είναι   που καταστρέφουν  τη χώρα.
Για τον δεύτερο εταίρο δεν μπορείς να σχολιάσεις κάτι,  είναι για λύπηση. Θέλει άλλου είδους θεραπεία. Τον έχω ικανό να πάει στο  κατάστημα Ηarrods, Λονδίνο, να αγοράσει  second hand, (που έβαλε τώρα)   για να γίνει συμπαθής.
Αν δεν τιμωρηθούν αυστηρά  τώρα, (πολύ μας ενέπαιξαν)  θα βρίσκουν τρόπους ανέντιμους να καταστρέψουν την Ελλάδα για το συμφέρον τους. Να διευκρινίσουμε  ότι όλοι εμείς που τα λέμε αυτά, αγαπάμε τον εαυτό μας  και τον πλησίον μας, αγαπάμε την Ελλάδα , είμαστε πατριώτες όχι εθνικιστές, είμαστε και κοσμοπολίτες και δεν έχουμε κάτι προσωπικό με κάποιον. Απλά για το καλό της χώρας μας,  πρέπει να αμυνθούμε και να ενταφιάσουμε  τη νοοτροπία <η θα μας τελειώσουν η θα τους τελειώσουμε> η οποία είναι στο αίμα τους.  Μετά ας ανοίξουν γραφείο για παιδικά  πάρτι να ντύνονται με στολές και να τους αναθέτουμε και εμείς. Για αυτό κάνουν.  Δε μισούμε, αγαπάμε για αυτό καταδικάζουμε σκευωρίες και άτομα με μίσος μέσα τους. Πρέπει να  επανέλθει ροϊκότητα στη χώρα και αυτό θέλει δουλειά.
Επειδή σκόπιμα μπερδεύουν τον κόσμο, καλό είναι να διευκρινίσουμε για το επόμενο συλλαλητήριο
Είναι γνωστή η ρήση του Ντε Γκωλ.: «Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ’ όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ’ όλα το μίσος για τις άλλες». Είναι γνωστό επίσης ότι ο όρος «σωβινισμός» σημαίνει τον υπερβολικό, πολεμοχαρή και φανατικό εθνικισμό και προέρχεται από τον γραφικό, ξεχασμένο ήδη στην εποχή του, γάλλο στρατιώτη της εποχής του Ναπολέοντα, τον Nicolas Chauvin. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: