Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ! Ελληνικά όπλα στον ISIS δια μέσου του “αγαπημένου” μεσάζοντα των Τσίπρα – Καμμένου;

Σε μια αποκάλυψη βόμβα που αναμένεται να προκαλέσει νέα πολιτική τρικυμία 

προχωρά το “Βήμα της Κυριακής”.
Αφού σύμφωνα με την εφημερίδα, “εντοπίστηκαν από ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες

Ίχνη ελληνικών όπλων στη Ράκα” πως ως γνωστόν είναι η πρωτεύουσα – ορμητήριο του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Στην υπόθεση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις σε ξένες μυστικές υπηρεσίες ότι τουλάχιστον σε κάποιο στάδιο της παράνομης μεταφοράς Ελληνικών όπλων στους Ισλαμιστές τρομοκράτες εμπλέκεται και ο σκοτεινός μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος.
Ο “αγαπημένος” μεσάζων του Τσίπρα και του Καμμένου, που...

μπαινόβγαινε στο Πεντάγωνο, απειλούσε έλληνες ανώτερους αξιωματικούς και ήταν έτοιμος να “μπει” ως ιδιώτης συμπαραγωγός οπλικών συστημάτων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)!
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα «ίχνη στρατιωτικού υλικού εντοπίστηκαν από ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες»και ο εντοπισμός έγινε από το επονομαζόμενο «ηλεκτρονικό ίχνος» που φέρουν πολλά μικρά και ελαφρά όπλα (small and Light Weapons-SALW) και το οποίο προβλέπεται από τη συμφωνία για το Εμπόριο όπλων.
Υλικό που εκτιμάται ότι μεταφέρθηκε εκεί προερχόμενο από άλλον προορισμό.
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα το Ριάντ απέστειλε στην Αθήνα ρηματική διακοίνωση (verbal note) με το οποίο καλείται ουσιαστικά η Αθήνα να μην επηρεαστεί από κανένα ψήφισμα ή απόφαση που θα μπορούσε να επιβάλλει εμπάργκο όπλων στη χώρα.
Και αυτό έγινε στις 24 Νοεμβρίου δηλαδή τρεις ημέρες πριν από την συζήτηση στη Βουλή.
Στην εφημερίδα επίσης δημοσιοποιείται η “επίμονη αλληλογραφία Παπαδόπουλου με το υπουργείο Αμυνας για βόμβες και… σουπερμάρκετ εξοπλισμού και πυρομαχικών”.
Ακόμη όμως μια σοβαρή αποκάλυψη όμως για τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο, έχει και το “Πρώτο Θέμα” το οποίο αποκαλύπτει νέο έγγραφο “φωτιά” της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, η οποία προειδοποιούσε από το Φεβρουάριο του 2017, ότι ο σκοτεινός μεσάζων δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει την συμφωνία.
Και όμως παρόλα αυτά, μερικούς μήνες μετά, με μυθιστορηματικό τρόπο την υπέγραψε στο Αεροδρόμιο Μίκρας της Θεσσαλονίκης.
Τέλος πρώτο θέμα είναι ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος και στην κυριακάτικη “Ελευθερία του Τύπου” εκεί όπου υπάρχει ρεπορτάζ για τις έρευνες και τα συμπεράσματα ξένων μυστικών υπηρεσιών σχετικά με το που θα κατέληγαν τελικά τα 200.000 “έξτρα” βλήματα της πολύ σκοτεινής συμφωνίας Βασίλη Παπαδόπουλου και της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Είναι βέβαιο πως τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει νέος κύκλος πολιτικής ανατιπαράθεσης για το σκάνδαλο της Σαουδικής Αραβίας.
Η οποία ήδη έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στον Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: