Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΦΕΛΠΣ! Ένας «μύθος» αποχωρεί με δάκρυα και όλη η υφήλιος υποκλίνεται (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Με τη φράση «Αυτό ήταν όλο, τελείωσα» ο Μάικλ Φελπς οριστικοποίησε το τέλος της καριέρας του! 

Ο κορυφαίος κολυμβητής όλων των εποχών αποχωρεί από την δράση, με επίλογο την ήττα του στα 100μ. πεταλούδα! «Δεν πρόκειται να συνεχίσω για μία ακόμη τετραετία. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Έχω καταφέρει να κάνω όλα όσα είχα στο μυαλό μου, εδώ και δύο δεκαετίες. Είμαι χαρούμενος πως τελείωσαν τα πράγματα», είπε και εξήγησε:
«Γι αυτό γύρισα, μετά το Λονδίνο. Δεν ήθελα να με απασχολεί το «whatif» μετά από είκοσι χρόνια. Το να μπορέσω να κλείσω την πόρτα στον αθλητισμό με τον τρόπο που εγώ ήθελα, είναι αυτό που με χαροποιεί. Είμαι έτοιμος να αποσυρθώ και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είμαι σε καλύτερη πνευματική κατάσταση απ ότι ήμουν πριν τέσσερα χρόνια. Είμαι έτοιμος να περάσω χρόνο με τον γιο μου και να τον δω να μεγαλώνει»!

Ο Μάικλ Φελπς, λοιπόν, έπεσε για τελευταία φορά στην πισίνα στους Ολυμπιακού Αγώνες του Ρίο και φυσικά δεν γινόταν να μην «κλείσει» αυτή τη μαγική πορεία με το χρυσό μετάλλιο. Οι ΗΠΑ στα 4Χ100 μ. μικτό έκαναν Ολυμπιακό ρεκόρ με χρόνο 3:27.95 και πήραν το χρυσό μετάλλιο! Δεύτερη η Μ. Βρετανία με χρόνο 3:29.24 και τρίτη η Αυστραλία με 3:29.93. Ο Φελπς, λοιπόν, φεύγει από το Ρίο με 6 μετάλλιο (5 χρυσά και 1 ασημένιο), φτάνοντας τα 23 χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 28 μετάλλια συνολικά!
p_4PHELPS1 phelpsmesa1phelpsmesa2phelpsmesa3

Δεν υπάρχουν σχόλια: