Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ! Οι τζιχαντιστές πίσω από το μεκελειό στο gay bar με τουλάχιστον 50 νεκρούς – Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη!

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο νυχτερινό κέντρο του Ορλάντο στην Φλόριντα των ΗΠΑ, σύμφωνα με το AMAQ NEWS που πρόσκειται στην οργάνωση.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στο Amaq News...

isis_orlanto

Όπως αναφέρεται η επίθεση έγινε από μαχητή του Ισλαμικού Κράτους εννοώντας ότι δεν οργανώθηκε από την ηγεσία του ISIS αλλά ένας από τους λεγόμενους «μοναχικούς λύκους» που ενεργοποιήθηκε!
«Η ένοπλη επίθεση εναντίον ενός νυχτερινού κέντρου ομοφυλοφίλων στην πόλη του Ορλάντο στην πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ και η οποία προκάλεσε τον θάνατο ή τον τραυματισμό περισσότερων από 100 ανθρώπων διαπράχθηκε από έναν μαχητή του Ισλαμικού Κράτους» επισημαίνεται στο Amaq.
«Πίστη και υποταγή στο ISIS» 
Νωρίτερα όπως μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC NEWS, ο φερόμενος δράστης του μακελειού στο Ορλάντο της Φλόριντας τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911 και στην αστυνομία και δήλωσε πίστη στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος προτού επιτεθεί εναντίον των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου! Ο Ομάρ Ματίν, ήταν γνωστός στο FBI, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο μακελάρης του Ορλάντο «θερίζει» με 24 πυροβολισμούς σε 9 δεύτερα!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ! Ορκίστηκε πίστη στο ISIS ο μακελάρης πριν την επίθεση στο gay bar – Γνωστός στο FBI, δείτε νέα φωτογραφία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: