Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Νέος «πόλεμος» Ολυμπιακού με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κατηγορίες για άμεση σχέση με το οργανωμένο έγκλημα

Νέος «πόλεμος» Ολυμπιακού με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κατηγορίες για άμεση σχέση με το οργανωμένο έγκλημαΗ πρόταση κάποιων Ποδοσφαιρικών Ενώσεων να καθίσουν στο τραπέζι οι 4 μεγάλοι (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Ο ΟΣΦΠ αρνείται κάθε επαφή κάνοντας λόγο για σχέσεις... του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ιβάν Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα.

Με αφορμή την πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου για μια συνάντηση μεταξύ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η οποία ουσιαστικά θα λειτουργήσει σαν άτυπη διακήρυξη, η πειραϊκή ΠΑΕ ξεκαθάρισε με την στάση της ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους.
Αναλυτικά, η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης: «Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου την οποία πρότειναν εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική. Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».
Η απάντηση του ΠΑΟΚ
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», με αφορμή την απάντηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, φρόντισε να περάσει στην... αντεπίθεση, λέγοντας πως «Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη που πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματικές κατηγορίες στην πλάτη του, μάλλον το τελευταίο που προλαβαίνει να τον απασχολήσει είναι η αυτογνωσία».
Η απάντηση της ΑΕΚ
«Κατανοούμε την ακραία τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος περισσότερο από τον καθένα. Με συνέπεια να μην έχει τον έλεγχο των όσων δημόσια υπογράφει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο άνθρωπος, πέφτοντας στον κόσμο των… παραισθήσεων, φαντασιώνεται αντιστροφή ρόλων και πράγματα τα οποία θα ήθελε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε απλώς να του θυμίσουμε ότι ο τίτλος του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης του έχει απονεμηθεί με πάσα επισημότητα από την ελληνική δικαιοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: