Από τον Αντονυ Πέρκινς
-Νίκο, πάνε να μας την φέρουν οι πούστηδες...
Είναι αργά το βράδι της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2015.
Μία μετά την άλλη οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, με υποδειγματική πειθαρχία, εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται δίχως καν ασήμαντον αφορμήν σε σχέση με την εικόνα που έδιναν μερικές ώρες πριν οι ίδιες εταιρίες...

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συζητώντας με τον Νίκο Καραχάλιο χαρακτήριζε "πούστηδες" συγκεκριμένους ολιγάρχες, οι οποίοι εμπλέκονται στα ΜΜΕ και συνηθίζουν να λένε ότι το "ψάρι τηγανίζεται και από τις δύο πλευρές" και άλλα τέτοια.
Ο πιο ισχυρός από δαύτους, παρότι βρίσκεται στη δύση του βίου του, συνηθίζει να απολαμβάνει με εφηβικό σφρίγος τις μικρές απολαύσεις της ζωής ανάμεσα στο Λονδίνο και την Σιγκαπούρη.
Το να εμπλέκεται από μακριά στο πολιτικό παιγνίδι της χώρας του είναι μία από τις αφροδιασιακές συνήθειες που έχει η παλιοπαρέα των βαρόνων της διαπλοκής.
-Αλέξη μου, πολύ σύντομα θα έχεις την χαρά να εγκαινιάζεις τόσα έργα που ο Εθνάρχης ο Καραμανλής, ούτε στον ύπνο του δεν θα μπορούσε να φαντασθεί...Ξέρεις...το ένα χέρι νίβει το άλλο...
Και πράγματι ο Αλέξης και ο Ευκλείδης όπως αποκαλύπτει σήμερα η Καθημερινή φρόντισαν να πεταχθούν στα σκουπίδια οι έρευνες του ΣΔΟΕ για 38.000 Ελληνες μεγαλοφοροφυγάδες.
Οι βαρόνοι της διαπλοκής ήταν ανάμεσα σ΄αυτούς και τώρα πλέον αισθάνονται πιο ανάλαφροι από ποτέ...
Ο "αμείλικτος" διώκτης της διαπλοκής, η κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά" αθωώνει 38.000 μεγαλοφοροφυγάδες με την ίδια ευκολία που πέταγε μακριά την γόπα ο Γιώργος Φούντας.
Ποιος ολιγάρχης θα χαλάσει το χατήρι σε μια τέτοια τζιναβωτή κυβέρνηση;
Οσο για τον Μειμαράκη τώρα, το παληκάρι απρόσμενα για πολλούς κατάφερε να βρεθεί 3 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ παρά δύο ολέθρια λάθη του. Το ένα ήταν ότι ψήφισε το Μμημόνιο του Τσίπρα ενώ θα μπορούσε να πει απλά "παρόν" ή να απέχει.
Το δεύτερο ήταν η επιμονή του στην συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα και η αίσθηση ότι παρακαλούσε σχεδόν τον Τσίπρα γι΄ αυτό.
Η μόνη φορά που αφέθηκε ο Μειμαράκης ήταν το βράδι της Παρασκευής στο δελτίο της Σίας στον ΣΚΑΙ.
Εδώ τα είπε όλα και κατηγόρησε ανοιχτά τον Τσίπρα για τις θαλαμηγούς, την χλιδάτη ζωή και τα πάρε-δώσε με την διαπλοκή.
Τον Μειμαράκη απόψε τον "έστησαν" οι νταβατζήδες και κυρίως ο ολιγάρχης της Σιγκαπούρης.
Ολες τις προηγούμενες μέρες του έσκαβαν τον λάκο οι καραμανλικοί με τον δήθεν κεντρώο χώρο, το ήπιο (δηλαδή φλώρικο) προφίλ και πάει λέγοντας.
Δεν χάθηκαν όλα για τον Μειμαράκη.
Αλλωστε ως αυτή την στιγμή προηγείται...Τι πρέπει να κάνει τις επόμενες ώρες;
Να φωνάξει τον Θέμο να του κάνει μάθημα και να ξαμολύσει σκληρούς του κόμματος-ειδικά στο διαδίκτυο.
(Κι ο Σαμαράς πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του...)