Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο φασισμός του «Κουμπαρά»

tsipras-kammenos-synergasiaΤο σκηνικό με τους «κουμπαράδες» που ξεκίνησε μία εφημερίδα.. γνωστή για τους αποκαλυπτικούς της τίτλους αλλά όχι για το αποκαλυπτικό της περιεχόμενο, συνέχισε με επιτυχία ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Τα στελέχη του δημόσια υιοθέτησαν την άποψη πως «κύκλοι» μαζεύουν χρήματα για να εξαγοράσουν την ψήφο βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Το θέμα έφτασε στη δικαιοσύνη, όπου αυτοί που πέταξαν την λάσπη, εφημερίδα και Συριζαίοι δεν προσκόμισαν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.
Το μπαλάκι του «Κουμπαρά» πέρασε στους ΑΝΕΛ, οι...

οποίοι για να τιμήσουν τη συνεργασία τους με το ΣΥΡΙΖΑ, για ανατροπή της κυβέρνησης αλλά και για την επόμενη συγκυβέρνηση, άρχισαν να «παρουσιάζουν» περιστατικά δήθεν προσπάθειας εξαγοράς τους.
Το καπάκι από το μπουκάλι του οχετού, ξεβιδώθηκε για τα καλά, όταν το τραγικό δίδυμο Βουδούρης –Παραστατίδης, ζήτησε με αφορμή τη λάσπη που πετούσαν οι κομματικοί τους συνάδελφοι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, από τους υπόλοιπους ανεξάρτητους βουλευτές να απέχουν από την ψηφορορία. Με ποια δικαιολογία; Λόγω της λάσπης που οι ίδιοι έριχναν... 

Και έτσι φτάσαμε στην τελική ψηφοφορία.

Όσοι βουλευτές ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουν προσδιοριστεί ως προδότες και πουλημένοι από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και φυσικά θα τύχουν των αναλόγων επιπτώσεων όταν με το «κακό» συγκυβερνήσουν. 

Όσοι δεν τον ψηφίσουν θα είναι ευνοημένοι, την επόμενη ημέρα της κομμουνιστικής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Αν αυτό δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι;

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: