Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

“Έσπασε” ο Φιλιππίδης: Ο Αντρίκος μου γνώρισε τον Γριβέα! Εθνική προδοσία εάν τα CDS έπεσαν σε χέρια κερδοσκόπων!

ττ προδοτες

“Θα τα πω όλα”! 

“Τα CDS πουλήθηκαν γυμνά! Εάν έπεσαν σε χέρια κερδοσκόπων, είναι έσχατη προδοσία”!

“Να ανοίξουν οι ελβετικοί λογαριασμοί της I4Cense (Παπανδρέου) και του Γριβέα!

Στροφή 180 μοιρών έκανε πριν από λίγο ο τ. πρόεδρος του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης, μιλώντας ...στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, παρουσία του Πάνου Καμμένου. 

Αυτά που ακούστηκαν δίνουν νέα στοιχεία στην δικαιοσύνη αφού για πρώτη φορά ο Φιλιππίδης αποκάλυψε την αλήθεια για τα CDS επιμένοντας όμως να μην κατονομάζει αυτόν που του έδωσε την εντολή να τα πουλήσει. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να παραδεχθεί πως “δεν γνώριζε τον αγοραστή παρά μόνον τις τράπεζες που μεσολάβησαν” και πως “εάν έφτασαν σε χέρια κερδοσκόπων, αυτό είναι έσχατη προδοσία”!

Επίσης ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν είχε προσωπική επαφή με τον Γριβέα αλλά τον γνώρισε ως συνεργάτη του “Ανδρίκου” Παπανδρέου σε συνέδριο για το περιβάλλον, ενώ υποστήριξε πως η υπεξαίρεση των δανείων του έγινε επί διοίκησης Κλέωνα Παπαδόπουλου και όχι της δικής του. 

Υποστήριξε πως είναι επιβεβλημένο το άνοιγμα των λογαριασμών τόσο των εταιρειών του Γριβέα όσο και της I4Cense για να αποκαλυφθεί η τυχόν ροή μαύρου χρήματος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “εάν βρεθεί έστω ένα Ευρώ σε λογαριασμό μου, να πάω φυλακή”.

Επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες Καμμένου για το ολέθριο της πώλησης των CDS αφού όπως ο ίδιος είπε, η διακράτηση τους προστάτευε την χώρα από τις επιθέσεις των κερδοσκόπων!

Η συνέχεια στην δικαιοσύνη.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: