Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Στρώσε τραπέζι τώρα. Κάνε καλό κρεβάτι μετά - video

Δεν ξέρουμε αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά σίγουρα υπάρχουν τροφές, βότανα και μπαχάρια που κάνουν τη λίμπιντο να πιάσει ταβάνι.

Δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας κυρίες μου. Υπάρχουν έρευνες και ντοκουμέντα που λένε πως η κανέλα σε ανάβει, το μελισσόχορτο θεραπεύει τη σεξουαλική ανικανότητα και το ελαιόλαδο προσφέρει καλύτερους οργασμούς. 

Ποτέ άλλωστε η ελληνική γη δεν έμοιαζε να είναι τόσο ελκυστική, δεν νομίζεις;
Και μην μας αγχώνεσαι για το που θα βρεις όλα τα διαλεχτά πράγματα και με μια μόνο κίνηση - από τον υπολογιστή στον ντουλάπι της κουζίνας ένα πράγμα....

Μπες απλά μέσα στο Yolenis, το online delicattesen, με όλα τα καλά.
Για να μην χαθούμε όμως μέσα στα αποξηραμένα βασιλομανίταρα, το χοιρινό ριγανάτο καπνιστό και τους χαλβάδες αμυγδάλου, είπαμε να ψωνίσουμε με γνώμονα το...κρεβάτι μας.
Πάρε χαρτί και μολύβι, κινητό ή iPad και σημείωνε τα προϊόντα που κάθε άτακτο κορίτσι πρέπει να έχει στην κουζίνα του.

Φάε λάδι και έλα βράδυ


Όπως λένε και οι παλιοί το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο καλό κάνει, κακό δεν κάνει. Και τι καλό να ήξερες, θα σου πούμε εμείς. Επιστημονική έρευνα που πραγματοποίησε το Ουρολογικό Ινστιτούτο της Μαδρίτης, σε άνδρες με διαταραχές στύσης, απέδειξε ότι η κατανάλωση ελαιόλαδου σε συνδιασμό με λυκοπένιο (θα το βρεις στις ντομάτες) κάνεις τους άντρες ταύρους σε υαλοπωλείο. Βεβαίως. Το συμπέρασμα αυτό ήρθε να ενισχύσει αντίστοιχη μελέτη που έκανε η ερευνητική ομάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στους κατοίκους της Ικαρίας, οι οποίοι έχουν ρεκόρ μακροζωίας. Σύμφωνα με τους Ικαριώτες η καθημερινή χρήση ελαιόλαδου δρα ευεργετικά στη σεξουαλική δραστηριότητα.

Ένα σύκο την ημέρα τη διάθεση για σεξ ΔΕΝ την κάνει πέρα

Το ότι τα σύκα αποτελούν την καλύτερη φυτική πηγή ασβεστίου και φυτικών ινών είναι πιθανό να το ξέρεις. Το ότι το αποξηραμένο σύκοείναι πλουσιότερο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Κ, χαλκό, μαγγάνιο, κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο το ήξερες; Το ήξερες και αυτό. Ε τώρα μάθε πως τα σύκα αποτελούν και ένα φυσικό αφροδισιακό, καθώς επιδρά στο ορμονικό σύστημα και έτσι σου φτιάχνει κεφάλι για σεξ. Συκαλάκι να κεράσουμε;

Με τη δύναμη του μελισσόχορτου


Ο μύθος το θέλει να σταματάει το χρόνο (θα πατάξουμε τα γηρατειά με μία γουλιά), ενώ πολλές είναι οι ιστορίες που λέγονται γύρω από τις ευεργετικές του ιδιότητες του μελισσόχορτου πάνω στο σεξ και συγκεκριμένα στη σεξουαλική ανικανότητα. Στην αρχαία Ελλάδα μάλιστα το φυτό αυτό ήταν αφιερωμένο στη θεά Αρτέμιδα και πολλοί το θεωρούσαν ερωτικό γούρι. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Κανέλλα για να ανάψουν τα αίματα


Η κανέλλα δεν είναι απλά ένα ωραίο μπαχαρικό είναι ελιξίριο του έρωτα. Είναι αυτή που θα κάνει τη λίμπιντο να εκραγεί, τη θερμοκρασία να ανέβει, το αίμα να βράσει και κατά συνέπεια η κυκλοφορία του προς όλα τα σημεία να γίνει αβίαστα. Ένας ωραίος τρόπος να χρησιμοποιήσεις την κανέλλα είναι να αφήσεις 20γρ. κανέλλας και μερικά γαρύφαλλα σε ένα λίτρο γλυκό κρασί, ώσπου αυτό να πάρει βράση. Στη συνέχεια άφησέ τον να σιγοβράσει για 15 με 20 λεπτά και τέλος πιες ένα ποτήρι και για εμάς.

Κάτι να καίει. Μώρε μήπως είναι τσίλι;


Βάλε φωτιά στο κρεβάτι σου τρώγοντας τσίλι. Αυτές οι μικρές καυτερές πιπεριές αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα και βοηθούν την έκκριση ενδορφίνης. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα γίνει χαμός. Τι θα έλεγες λοιπόν για μία ωραιότατη σάλτσα με τομάτα και τσίλι; Simply sexy.

Το σωστό το μέλωμα


Ολόκληρες φαντασιώσεις έχουν χτιστεί πάνω από τις λέξεις "μέλι με καρύδια". Το μέλι θεωρείται από τα καλά αφροδισιακά, λόγω της υψηλής του θρεπτικής αξίας. Στην αρχαιότητα μάλιστα ήταν και το βασικό συστατικό σε παρασκευάσματα κατά της ανικανότητας. Για να μην περιοριστείς όμως στο ξηροκάρπι μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το μέλι πιο ενεργά στη διατροφή σου διαβάζοντας και ένα σούπερ βιβλιαράκι που βρήκαμε με 65 συνταγές.

Από την Κοζάνη έρχομαι

Ωραία τα μέλια, τα καρύδια, τα μύδια και τα στρείδια, αλλά ο σημαιοφόρος των αφροδισιακών εδεσμάτων/μπαχαρικών/φαγητών, των αφροδισιακών όλου του κόσμου λέμε, είναι το σαφράν - γνωστό και ως κρόκος Κοζάνης. Σύμφωνα με έρευνες, βελτιώνει τη στυτική λειτουργία και θεωρείται αποτελεσματικότατο. Σου άρεσε; Πάρε και μία ωραιότατη συνταγή τότε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: