Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η απαγορευμένη στην ΤV διαφήμιση προφυλακτικών που σαρώνει στο Youtube - Ζευγάρι τα δοκιμάζει κάνοντας σεξ σε φαρμακείο [βίντεο]

Η απαγορευμένη στην ΤV διαφήμιση προφυλακτικών που σαρώνει στο Youtube -Ζευγάρι τα δοκιμάζει κάνοντας σεξ σε φαρμακείο [βίντεο]

Μπορεί το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Αυστραλίας να έκοψε το εν λόγω σποτ καθώς το θεώρησε υπερβολικά σέξι, ωστόσο το διαφημιστικό βρήκε το... δρόμο του στο Youtube όπου και σαρώνει. 

Ποιο είναι, όμως, το περιεχόμενο της περιβόητης διαφήμισης προφυλακτικών που λογοκρίθηκε;
Το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ επιχειρεί να προβάλλει την αναγκαιότητα χρήσης προφυλακτικού με έναν χιουμοριστικό αλλά και αρκετά τολμηρό τρόπο. 
Ένας κατάξανθος νεαρός παρέα με τη φίλη του...
επισκέπτονται ένα φαρμακείο. 
«Ψάχνουμε προφυλακτικά» ακούγονται να λένε με την υπάλληλο του φαρμακείου να απαντά στον νεαρό ρωτώντας τον αν ξέρει το μέγεθος του προφυλακτικού που χρειάζεται, ενώ παράλληλα τον καλεί να δοκιμάσει κάποια ώστε να είναι σίγουρος για την αγορά του. 
Το ζευγάρι ανταποκρίνεται θετικά και αρχίζει να κάνει έρωτα μέσα στο φαρμακείο μπροστά στον φαρμοκοποιό και την υπάλληλο που μένουν ατάραχοι από το γεγονός και συνεχίζουν κανονικά τη δουλειά τους. 
Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ ΕΔΩ!

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: