Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Η Δημόσια Πολιτική Παρέμβαση Καραμανλή είναι ώριμη πλέον... "Κομμένη" η επικοινωνία του με τον Σαμαρά


Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή, να αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στη δημόσια ζωή και ίσως να προετοιμάζει δημόσια παρέμβαση το επόμενο διάστημα. 

Οι σχέσεις του τελευταία με τον πρωθυπουργό, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως δεν είναι σε καλό σημείο και η επαφή μεταξύ των δύο ανδρών έχει σταματήσει εντελώς. 
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι αναφορές για την Νέα Ελλάδα στο συνέδριο της ΝΔ, αλλά και η πλήρης σιωπή του Μαξίμου και της Συγγρού, στις μιντιακές επιθέσεις που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός.
Από το Μαξίμου αυτό που λένε, είναι πως από την στιγμή που δεν υπερασπίζεται ο ίδιος τον εαυτό του, γιατί να το κάνουν αυτοί για λογαριασμό του. 
Από την άλλη παρατηρείται μια κινητικότητα στο καραμανλικό στρατόπεδο και το γεγονός ότι υπήρξαν αντιδράσεις από κορυφαία στελέχη του πρώην πρωθυπουργού δεν είναι τυχαίο. ...
Υπάρχει μάλιστα μία "περίεργη" πληροφορία , που θέλει τον πρώην πρωθυπουργό να μην είχε ταξιδέψει στην Εύβοια, τις μέρες που συνεδρίαζε η Πολιτική Επιτροπή, όπως είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά ήταν στην Ραφήνα και έκανε αλλεπάλληλες συσκέψεις...
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως έχει αρχίσει και ωριμάζει η ιδέα να κάνει σύντομα δημόσια πολιτική παρέμβαση...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ!!! ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.