Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Την παραίτηση Στουρνάρα ζητά ο πρ. Υπουργός Γιώργος Καλαντζής...

Την παραίτηση του Γιάννη Στουρνάρα 

ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής, σε περίπτωση που όπως είπε χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα.
Μιλώντας στον Real Fm στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου ο κ. Καλαντζής είπε συγκεκριμένα:
"Εύχομαι και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα, γιατί τότε θα έχουμε όλοι μας και με πρώον εμένα φοβερό δίλημμα απέναντι στον κόσμο και απέναντι σε αυτά που κάναμε. 
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνει, αν φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι να παραιτηθεί ο υπουργός Οικονομικών... 
Αν τολμήσει να έρθει στη βουλή και να πει 'νέα μέτρα γιατί δεν τα φέραμε βόλτα'". 
Ωστόσο, υπογράμμισε ότι έχει εμπιστοσύνη στον κ. Σαμαρά και τον κ. Στουρνάρα.
Ο βουλευτής της ΝΔ, ζήτησε να δωθούν διευκρινίσεις αναφορικά με την εγκύκλιο που δίνει εντολή στους εφόρους να προχωρήσουν άμεσα στην άσκηση ποινικών διώξεων σε κάθε φορολογούμενο με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ.

"Δεν είναι πονάει δόντι κόψε κεφάλι", ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι δεν είναι το ίδιο να χρωστάει 5.000 ευρώ ένας άνεργος και ένας με εισόδημα 100.000 ευρώ.

Ερωτηθείς για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, εξέφρασε τη λύπη του: "Όχι μόνο με λυπεί, με θλίβει και στενοχωριέμαι. Αλλά είναι δυνατόν να έχω άλλη άποψη όταν φτάνει η δικαιοσύνη να παίρνει τέτοια απόφαση; Δεν μπορώ και δεν πρέπει. Θα ήταν απαράδεκτο να κρίνω εγώ την απόφαση της δικαιοσύνης. Εύχομαι σε δεύτερο βαθμό να δικαιωθεί". 
http://www.apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: