Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Τάκης Σπυριδάκης για Κούνδουρο: Ηταν αχρείος, με είπε πρεζόνι και αληταρά


Σε μια οργισμένη αποκάλυψη 

προέβη ο δημοφιλής ηθοποιός, Τάκης Σπυριδάκης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για την πορεία του στον χώρο, το βραβείο ερμηνείας που είχε αποσπάσει και την κόντρα του με τον σκηνοθέτη, Νίκο Κούνδουρο.
Καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό Mou» ο τηλεοπτικός «Αγαπούλας» μίλησε για όλους και για όλα και παραδέχθηκε ότι η διαφήμιση τον έσωσε από την ολική χρεοκοπία...

Αναφορικά με το βραβείο ερμηνείας που είχε κερδίσει όταν ήταν 24 χρονών ο Τάκης Σπυριδάκης αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ποτέ δεν το παρέλαβε.
Ο λόγος ήταν ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Νίκος Κούνδουρος, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε χρησιμοποιήσει υποτιμητικά σχόλια για τον ηθοποιό και τον είχε αποκαλέσει «πρεζόνι» και «αληταρά».
«Δεν το δέχτηκα... Ο Κούνδουρος είπε τότε δεν ξέρουμε αν είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός ή αν είναι ένας αληταράς. Και του είπα ή θα πάρεις πίσω την λέξη αληταράς ή δεν θα πάρω το βραβείο και αρνήθηκα το βραβείο, αρνήθηκα τα τριακόσα χιλιάρικα... Με είπε πρεζόνι, αληταρά... Ήτανε αχρείος! Άφησα τα λεφτά και το χαρτί» ήταν τα λόγια του Τάκη Σπυριδάκη.


iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: