Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σαμαράς προς Τσίπρα: "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη"

Η τριτολογία του πρωθυπουργού στη Βουλή
Με χιούμορ ξεκίνησε την τριτολογία του ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στις ιταλικές εκλογές. 
Ο πρωθυπουργός δήλωσε οτι θα ήθελε πάρα πολύ να δει τον Αλέξη Τσίπρα να πανηγυρίζει για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μιας και ο τελευταίος ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και το κουνοβούλιο ξέσπασε σε γέλια "Προσέξτε μην σας πάρουν χαμπάρι οι φεμινίστριες των συνιστωσών του κόμματός σας". 
Επίσης αναφέρθηκε και στον Μπέπε Γκρίλο λέγοντας οτι...
αυτός θα ταίριαζε καλύτερα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρωθυπουργός σε ιδιαίτερα ήρεμο τόνο αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα της Αυγής για τα εξοπλιστικά προγράμματα λέγοντας οτι δεν προτίθεται να αφήσει το Αιγαίο αφύλακτο ενώ εγκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα λόγω της μη καταγγελίας του δημοσιεύματος που τον απειλούσε με φυλάκιση.
Εκτενής αναφορά έγινε και στα ευρωπαϊκά κονδύλια με τον πρωθυπουργό να υπενθυμίζει οτι η Ελλάδα θα λάβει ποσό μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά προβλεπόταν τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε οτι είναι θεατής.
Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του λέγοντας απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα:
"Είμαι επιεικής και δεν πιστεύω πια ότι ποντάρετε στην χρεωκοπία της χώρας, απλά πιστεύω ότι πολιτικά τα έχετε χαμένα, είστε σε σύγχυση, σας ταλαιπωρούν και οι συνιστώσες σας... Κατά βάθος σας καταλαβαίνω. Πάντως, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη"

http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: