Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Γιος Συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ με μητέρα Συνεργάτιδα του Δραγασάκη, ο ένας εκ των δυο αναζητουμένων από την Αντιτρομοκρατική


Η αντιτρομοκρατική έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες δύο αναζητούμενων ως εμπλεκομένων στο αντάρτικο πόλης με τη Συνωμοσία των Πυρήνων. 

Ο ένας εκ των δύο είναι γιος του συνδικαλιστή της ΠΟΕ ΟΤΑ, Γιώργου Χαρίση (προσκείμενου στο ΠΑΣΟΚ ή στο ΣΥΡΙΖΑ) και δεξί χέρι του συνδικαλιστή Θ. Μπαλασόπουλου.
Η μητέρα του πρώτου των αναζητούμενων είναι η κ. Ουρανία Πούλου, στενή συνεργάτιδα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Γ. Δραγασάκη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για:..

ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και
απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Πρόκειται για τους:
Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα

Β) ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
hellasnow

Σχόλιο: Πέφτω από τα σύννεφα, συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ ο δημόσιος υπάλληλος  μπαμπάς και σε επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ η υπάλληλος της βουλής μαμά; 
Απίστευτο... ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θεσμικό κόμμα, φιλοαμερικάνικο, στηρίζει το ΔΝΤ σε κάθε του πρόταση!
Παραστράτησαν τα παιδιά.
Με 45 μισθούς στο σπίτι, η φτώχεια και η κρίση τα έσπρωξε.
To "δράμα" της οικογένειας διαδραματιζόταν στο "φτωχικό" προάστιο της Παλήνης όπου διέμεναν και όπου η μαμά και ο μπαμπάς έβαζαν υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού πρώτα ο ένας έσωσε το συνδικαλΗστικό κίνημα με τόνους σκουπίδια κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και η  δε μαμά Ουρανία Πούλου είναι υπάλληλος της Βουλής - αξιοκρατικά και αυτή - και αποσπασμένη ως ειδικη συνεργάτης στο γραφειο του βουλευτή Γ. Δραγασάκη και υπεύθυνου του Οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ (που ακόμη περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε, ήταν απασχολημένη μάλλον η μαμά με την τρομοκρατία και δεν προλάβαινε να βοηθήσει στη σύνταξη του)
Ζούσαν ιδιαίτερα φτωχικά λαμβανοντας μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο 45 "ψωρο" μισθούς ετησιώς (17 η μαμά από τη βουλή και 28 ο μπαμπάς συνδικαλΗστικός και από τον ΟΤΑ).
Βέβαια το ότι ο μπαμπάς είχε προσληφθεί στο δήμο Καισαριαννής ουδεμία σχέση έχει με το που βρισκόταν με τις αργομισθίες του.
Για να δούμε τις δηλώσεις του "αγωνιστή" Γιώργου Χαρίση συνδικαλΗστη βεβαίως βεβαίως. Β΄ Αντιπροέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλους της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, και φυσικά μέλους της ΑΣΚ-ΟΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ (τι άλλο θα ήταν).
Άλλος ένας κρατικοδίαιτος "αγωνιστής" που "εκπαίδευσε" τον γιο του στην τρομοκρατία.

Διαβάστε το άρθρο με τα σχόλια του και στο Olympia!

Δεν υπάρχουν σχόλια: