Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Λίνεν: «Όποιος ονειρεύεται, κοιμάται. Η ΑΕΚ θέλει επενδυτή»


«Οποιος ονειρεύεται στην ΑΕΚ για το αύριο, κοιμάται, όλοι ξέρουν ότι χωρίς επενδυτή, δύσκολα θα επιβιώσει η ομάδα» 
Αυτή τη δήλωση και όχι μόνο έκανε σε συνέντευξη του στον OTE TV ο τεχνικός της «Ενωσης», Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος μίλησε για τον «φανταστικό κόσμο της ομάδας», ενώ χαρακτήρισε...
 «λάθος κάποιοι παίκτες να μιλάνε για τα play off»

«Οποιος ονειρεύεται στην ΑΕΚ για το αύριο, κοιμάται, όλοι ξέρουν ότι χωρίς επενδυτή, δύσκολα θα επιβιώσει η ομάδα».

Αυτή τη δήλωση και όχι μόνο έκανε σε συνέντευξη του στον OTE TV ο τεχνικός της «Ενωσης», Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος μίλησε για τον «φανταστικό κόσμο της ομάδας», ενώ χαρακτήρισε «λάθος κάποιοι παίκτες να μιλάνε για τα play off».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λίνεν:
O Έβαλντ Λίνεν μίλησε αρχικά για τη μανία του να σημειώνει τα πάντα σε μπλοκάκι:

«Πάντα πριν από τα παιχνίδια έχω γραμμένες τις ενδεκάδες. Σημειώνω τα «στημένα» των δύο ομάδων, τις συνθέσεις και τις φάσεις στα παιχνίδια. Είναι ένας τρόπος για να θυμάμαι όσα θέλω να πω στους παίκτες μετά ή στη Συνέντευξη Τύπου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην βαθμολογική θέση της ΑΕΚ και για το πόσο δύσκολη είναι: «Η κατάσταση δεν είναι δύσκολη, δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζέψει 26 βαθμούς. Κάποιοι παίκτες μιλάνε για τα πλέι οφ. Είναι λάθος αυτό. Πρέπει να συγκεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε πόσο εύθραυστα είναι τα πράγματα στη βαθμολογία. Πολλοί δημοσιογράφοι μου τηλεφώνησαν σήμερα για να με ρωτήσουν γιατί άφησα τον Μητρόπουλο εκτός με τον Ολυμπιακό. Είναι απλό. Τον θέλω στα παιχνίδια με Πλατανιά, και Παναθηναϊκό».

Όσο για το ποια ήταν η πρώτη του σκέψη όταν άκουσε για την πρόταση της ΑΕΚ και για το τι βρήκε εδώ:

«Ήξερα ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πάντα κοιτούσα τα αποτελέσματα της ΑΕΚ. Για μένα είναι μα πρόκληση το να περάσω αυτή τη δύσκολη αποστολή. Όταν ήρθα εδώ είδα ότι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα απ' ότι περίμενα.Οι άνθρωποι της ομάδας όμως είναι κοντά και μας βοηθούνε κι έχουμε καταφέρει να ανέβουμε βαθμολογικά. Μακάρι όλα να πάνε καλά να τα καταφέρουμε μαζί με τους φανταστικούς φιλάθλους της που τη στηρίζουν και να την φέρουμε εκεί που της αξίζει».

Σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι να ονειρευτείς το αύριο της ΑΕΚ:

«Όποιος ονειρεύεται, κοιμάται. Όλοι ξέρουν ότι χωρίς έναν επενδυτή η ΑΕΚ δύσκολα θα επιβιώσει. Ο ΠΑΟΚ ίσως να βρισκόταν στην ίδια δύσκολη κατάσταση αν δεν έβρισκε επενδυτή το καλοκαίρι. Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη στην Ελλάδα και αν δεν υπήρχε κόλλημα με τον διακανονισμό των χρεών, κάποιος θα βοηθούσε την ομάδα».

Για τους νέους παίκτες της ομάδας και την εξέλιξή τους:

«Το βασικό μέλημα της ομάδας ήταν να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες και θέλω να δουλεύω πολύ με αυτά τα παιδιά. Με υπομονή και δουλειά θα δούμε εξέλιξη. Πρέπει να διαχειριστώ πολλούς νέους παίκτες, πολλούς τους βλέπω μόνο στην προπόνηση. Πολλά από τα νεαρά παιδιά έχουν εξελιχθεί πολύ.Είναι διαφορετικό να έχεις μία έμπειρη ομάδα και να ενσωματώνεις 2-3 νέους παίκτες. Στην ΑΕΚ έχουμε ρόστερ γεμάτο άπειρους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και οι παίκτες μέσα από τη δουλειά βελτιώνονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: