Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Καραμανλής: Μη με μπλέκετε ...στην παρούσα χρονική στιγμή !



Τι απαντά στα σενάρια επαναφοράς του και γιατί θέλει να κάνει … οριστικό ξεκαθάρισμα…

Παλαιότερα μπορεί να κρατούσε αποστάσεις από κάθε σχόλιο ή φήμη που τον ήθελαν να επανέρχεται ενεργά στην κεντρική πολιτική σκηνή, όμως τώρα ο Καραμανλής εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του.
Οι φήμες ότι ετοιμάζει να ηγηθεί νέου κόμματος, με πυρήνα τη Ν.Δ. ή να αναλάβει και πάλι την ηγεσία της Ν.Δ. ή ακόμη και να διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας, φαίνεται ότι ενοχλούν τον Καραμανλή, που τον βάζουν στο «κάδρο» ενός πολιτικού παιχνιδιού από το οποίο με τη στάση του δείχνει ότι απέχει.
Από το περιβάλλον του Καραμανλή, συνεργάτες και συνομιλητές του δηλώνουν ότι ...
ο πρώην πρωθυπουργός ενοχλείται που εμπλέκεται το όνομά του, στην παρούσα χρονική στιγμή *, με διάφορα σενάρια.
Για το θέμα της επαναφοράς του ωστόσο, το τοπίο παραμένει θολό, καθώς … όλοι όσοι μιλούν μαζί του παραπέμπουν σε προηγούμενες δηλώσεις του, και πάλι μέσω διαρροών, ότι δεν ενδιαφέρεται να επανέλθει.
Πάντως, για πρώτη φορά αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέλει ο Καραμανλής να κάνει ένα «οριστικό ξεκαθάρισμα», όπως μαθαίνουν τα parapolitika.gr. 
Θα αφορά την ενεργοποίησή του; 
Την εμπλοκή του ονόματός του στα πρόσφατα σενάρια; 
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ούτε καν ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει το … ξεκαθάρισμα.
Στ.Νοβ./partapolitika.gr

*  Σχόλιο Ε Μ ΠΡΟ Σ : " ...ο πρώην πρωθυπουργός ενοχλείται που εμπλέκεται το όνομά του, στην παρούσα χρονική στιγμή" , αυτή η τοποθέτηση... μας τα λέει όλα..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: