Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», οι κουμπάρες και οι Μάγια

oi-aneksartitoi-ellines-oi-koympares-kai-oi-magia

Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση στους ΑΝΕΛ είναι για γέλια. 

Ο Μανώλης βγήκε στον ΣΚΑΪ και γελούσε με το «Καλώς ήρθε το δολάριο» του προεδρεύοντος Πάνου και ο Ζώης, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου, είπε ότι μάθαινε την πολιτική του κόμματος από τo facebook, το twitter και τις εφημερίδες.
Σήμερα, μέσω twitter, παίζει τις «κουμπάρες» με τον Πάνο Καμμένο
Ο Ζώης «τιτιβίζει» δεν είμαστε φίλοι και δεν «σε παίζω με τους φίλους μου» που λένε και τα παιδιά στο νηπιαγωγείο:...«Δεν του επιτρέπω να ξαναμιλήσει για φιλία. Δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη. Ας μιλήσει μόνο πολιτικά πια. Αν μπορεί».
«Ο άνθρωπος δεν έχει φίλους. Είναι υποκριτής που χρησιμοποιεί τους πάντες για το σκοπό του. Λυπάμαι για τα παραμύθια που έφαγα. Να ντρέπεται».
Το ξεκατίνιασμα είναι, πλέον, καθημερινό!  Σκεφτείτε, όμως, πόσοι ψήφισαν ΑΝΕΛ,  το 7,5% της κοινωνίας, δηλαδή 462.406 ψηφοφόροι!
Όμως η περίπτωση είναι  σοβαρότερη για στελέχη που στο παρελθόν ήταν  Υπουργοί και βεβαία δεν είναι απλή η περίπτωση διάλυσης  της τελευταίας ελπίδας της χώρας, των ΑΝΕΛ. Σκοτεινά κέντρα σχεδίασαν τη διάλυση του κόμματος των «Καμμένων».
Ο νέος ανένδοτος αρχίζει, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Σε άλλες εποχές θα είχαμε την πολυτέλεια να γελάσουμε, σήμερα όμως; Τραγωδία! Η απορία είναι πως δεν κατάλαβαν το σχέδιο οι άνθρωποι που έχουν αποκαλύψει τόσες συνωμοσίες εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Το σχέδιο διάλυσης του κόμματος, ούτε τόσο καινούργιο, ούτε και τόσο απρόβλεπτο ήταν… Είχαν μιλήσει για αυτό το σχέδιο οι Μάγιας...
Η κοινωνία έδωσε την ευκαιρία,  όμως δεν κατάφεραν να υπερβούν τον σκόπελο της γραφικότητας  και να ενηλικιωθούν πολιτικά ως κοινοβουλευτικοί πλέον άνδρες και γυναίκες. Την υπογραφή μας και τη… ψήφο μας προσέχουμε που τη βάζουμε! 


Ν.Π
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: