Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δεν κάνει το παιδί


Πληθαίνουν τα προβλήματα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος φέρεται ανήσυχος για τις παρασκηνιακές κινήσεις βουλευτών του.
Τα αίματα άναψαν στη σημερινή συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος με καταγγελίες για ...απόδραση.
Σκληρές κατηγορίες κατά του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εξαπολύουν κορυφαία στελέχη του κινήματος με αφορμή τη στάση του στη ... σημερινή κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τινάχτηκε στον αέρα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής: «Αιτία υπήρξε το ότι ο Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην γίνει συζήτηση για θέματα εξόχως σοβαρά, τόσο για τη γραμμή όσο και για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και για ζητήματα ηθικής τάξης, έφυγε αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνους τους βουλευτές και τη Διοικούσα Επιτροπή».

Κατόπιν τούτου, κοινοβουλευτικά και μη στελέχη τον κατηγορούν ότι «απέδρασε» από τη συνεδρίαση επιδεικνύοντας «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα» μπροστά στα κρίσιμα ερωτήματα που θα καλούνταν να απαντήσει, είπε το κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συζητούν για την ανάγκη αλλαγής προσανατολισμού και γραμμής του κόμματος και θεωρούν ότι ο κ. Καμένος κάνει πολλά λάθη, με αιχμή το θέμα ενδεχόμενης μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα βασικός πολέμιος της στρατηγικής του κ. Καμμένου είναι ο γραμματέας του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος ενώ ενστάσεις φέρεται να διατυπώνει και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.




iefimerida.gr
politika-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: