Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τσιπς, κωκ, σάμαλι και τσάκα - τσούκα

  Πράγματα και θάματα συμβαίνουν στο Κοινοβούλιο, του οποίου το επίπεδο έχει ανέβει …επικίνδυνα. 
Ο Στάθης Παναγούλης κέρδισε τις εντυπώσεις: «Να παρακαλάτε εσείς που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικά δικαστήρια παρά να βρείτε το τέλος του πρέσβη του ΗΠΑ στη Λιβύη» είπε από το βήμα της Βουλής και όλοι αρχικά έμειναν άφωνοι.
Προσέξτε, όχι το τέλος του Καντάφι, αλλά του πρέσβη των ΗΠΑ. Πιθανόν δεν τους αναγνωρίζει ούτε την ιθαγένεια…
Μια άλλη κόντρα με Ρόλεξ και Γκαβέλλο, έδινε μια νότα lifestyle, σε όσους αγριεύτηκαν παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα: ...


Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε δεχτεί σχόλια από βουλευτή της ΧΑ για το ROLEX ρολόι του, πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε στα πρακτικά άρθρο σχετικό με το δακτυλίδι της Ελένης Ζαρούλια.
«Μην μου λέτε εμένα για rolex. Δείτε το gavello της Ζαρούλια. Δύο μπουτίκ υπάρχουν στην Ελλάδα Very Gavello, μία στη Μύκονο και μία στη λαϊκή γειτονιά στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι!»

Καλή γειτονιά το Κολωνάκι, αλλά το γεγονός της γειτνίασης με το Κοινοβούλιο, την κατεβάζει δύο επίπεδα στο real estate…

Η Ελένη Ζαρούλια πήρε το λόγο και απάντησε «Ήρθα να κάνω πολιτική και όχι πολιτικαντισμό. Τις κατινιές τις αφήνω για τα άλλα κόμματα».

Εκεί ακριβώς θα περίμενε κανείς να βγει κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και να επιδείξει σε όλους το από Πακιστανό αγορασμένο ρολόι ή κόσμημα και να γίνει «μύλος», αλλά η έλλειψη ενιαίου σεναρίου δεν το επέτρεψε.

Έτσι, το ρίξανε στον αυτοσχεδιασμό
. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, ο αποδεδειγμένα πιο ταλαντούχος από όλους, κέρδισε την παράσταση.

Έβαλε κασετόφωνο με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Α. Σαμαρά το Ζάππειο

και μέσω… μικροφώνου τις έβαλε να ακουστούν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Ήθελε να βάλει και το καινούργιο κομμάτι του Ρέμου, αλλά σεβάστηκε το χώρο…

Σήμερα Κυριακή, διπλή παράσταση λόγω προϋπολογισμού.

Θα έχει και λαϊκή απογευματινή…

«Τσιπς, κωκ, σάμαλι»…

Βλέπουν το ανεβασμένο επίπεδο της χώρας μας οι γείτονες Σκοπιανοί και αναζητούν μέσω αγγελίας 7-10 συνεργάτες με δείκτη νοημοσύνης (IQ) μεγαλύτερο του 140 (όταν ο μέσος δείκτης είναι 100-). Οι συνεργάτες, όπως αναφέρεται στην αγγελία, θα πρέπει να έχουν σχετικό πιστοποιητικό από τον διεθνή οργανισμό Mensa και θα αποτελέσουν μέλη μίας νεοσύστατης Επιτροπής στο υπουργείο Υγείας με αμοιβή 50-80 ευρώ έκαστος για μία έως δύο συνεδριάσεις το μήνα.

Ο υπουργός Υγείας της ΠΓΔΜ Νίκολα Τοντόρφ, αντιλαμβάνεται ότι με αυτή την αμοιβή, δεν μπορεί να έχει κάποιον δικό μας εθνοπατέρα (καίνε και πολύ καύσιμο τα Βόλβο). Θα του δίναμε τον Λοβέρδο αλλά πρέπει το επόμενο διάστημα να ανασυντάξει (ή ανατινάξει) το ΠΑΣΟΚ.

Αφελείς και χωρίς φαντασία οι Σκοπιανοί. Ολόκληρο Μάκαρο είχαν και αντί να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις και την εμπειρία του, τον είχαν στη φυλακή.

Τώρα θα περιμένουν τις επόμενες ελληνικές εκλογές, προκειμένου αν δεν εκλεγεί κάποιος φωστήρας μας να τον «αρπάξουν»…




Μ.Ο.

http://www.antinews.gr/ 

politika-gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: