Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

κ. Σαμαρά, επί 8 χρόνια ο κ. Ταμήλος ήταν προϊστάμενος αυτού του κυρίου; Δείτε το video σας παρακαλούμε..!

Με τι κριτήρια καταρτίζονται τα ψηφοδέλτια;
Μη λοιπόν διαμαρτυρόμαστε για την σημερινή μας κατάντια...







Και επι της ουσίας του θέματος για τον κ. Ταμήλο:
Κάποιος θα πρέπει να τους μαζέψει τους βουλευτές που έχουν… ξεφύγει.  
Δε μας φτάνουν οι σεξουαλικές ανησυχίες του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι «τρέλες» του Παναγούλη που θα στείλει στο απόσπασμα όλους τους....
μνημονιακούς, τώρα φαίνεται ότι το κλίμα χαλαρότητας, για να μην πούμε καμιά βαρύτερη λέξη, πέρασε και στις άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει κι έχουμε ακούσει πολλά, αλλά οι δηλώσεις του βουλευτή Ταμήλου της ΝΔ θα έχουν περίοπτη θέση. Αφού βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο όπου λέει ότι δεν μπορεί να έρχεται στις επιτροπές της Βουλής κάθε εβδομάδα αφού πληρώνεται με το μήνα, χθες επιτέθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας:«Έχουμε βρει τον μπελά μας με εσάς. Αντί να μας κατηγορείτε για τα νομοσχέδια που ψηφίζουμε, ασχολείστε με εκεί που ξύνουμε τα @ρχ…@ μας» είπε ο βουλευτής.


Τώρα τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει: Ποιοι τα ξύνουν καλύτερα στη Βουλή ή αν έχουν χρόνο μεταξύ ξυσίματος και αποχής από το κοινοβούλιο να ψηφίζουν και κανένα νομοσχέδιο;


Κάθε μέρα έχουμε κι από ένα περιστατικό που ντροπιάζει τον κοινοβουλευτισμό. Να φταίνε οι κακές παρέες και οι συνήθειες των Χρυσαυγιτών; Να έχουν νεύρα οι βουλευτές γιατί τους κόπηκαν πολλά από τα προνόμια; Λέτε να αποφάσισαν να κάνουν τη Βουλή μπου…ο για να συμφωνήσουν με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες; Ό,τι κι αν είναι η εικόνα των τελευταίων μηνών δεν περιποιεί τιμή στο πολιτικό προσωπικό.


Από τις κραυγές των Χρυσαυγιτών και τους τσαμπουκάδες περάσαμε στη θεατρική παράσταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μετά ο Παναγούλης έφερε άρωμα… Λιβύης στο Κοινοβούλιο και ο Τατσόπουλος μας θύμισε πώς είναι οι Έλληνες εραστές ενώ η Δούρου επιβεβαίωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ωραία ατμόσφαιρα που λένε και τα μπινελίκια τους. Για να μη μιλήσουμε για τον ανεκδιήγητο Συριζαίο που έβριζε κουτσό τον Σόιμπλε.


Ας τους μαζέψουν λοιπόν τους βουλευτές όλων των κομμάτων που εκχυδαΐζουν το ελληνικό κοινοβούλιο διότι δε θα πρέπει μετά να διαμαρτύρονται που κάποιοι φωνάζουν να καεί το μπου…λο η Βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: