Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, διασύρθηκε και συνεχίζει να διασύρεται!.

Την τελευταία ημέρα της απαγόρευσης δημοσιεύσης των δημοσκοπήσεων, ο ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου, είχε δημοσιοποιήσει μέτρηση, η οποία έδινε προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 5,8%. 

Χθες, ο γίγαντας των δημοσκόπων Γιάννης Μαυρής, έδωσε προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, 0,5%

Ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, διασύρθηκε. 

Όπως, αποδείχθηκε, από το εκλογικό αποτέλεσμα, τα νούμερα που έδινε, ήταν εκτός πραγματικότητας. Επειδή, από το απόγευμα, ξεκινάει μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα, ίσως να χρειαστεί στους Αλαφούζο και Μαυρή, να...
φορέσουν περούκες... όπως πρότεινε το parapolitika.gr.
Μόνο έτσι θα γλυτώσουν την κατακραυγή του κόσμου!

Ο Αλαφούζος... συνεχίζει
Νέο τροπάριο ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιάννης Αλαφούζος. Αφού κατάφερε να απαξιώσει τον ΣΚΑΙ, υιοθετώντας τις δημοσκοπικές κουταμάρες, του πλέον αναξιόπιστου δημοσκόπου Γιάννη Μαυρή, τώρα, προσπαθεί –όπως διαρρέουν στελέχη της Συγγρού- να επηρεάσει τις εξελίξεις για να μην γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. 
Το αφεντικό του ΣΚΑΙ, όπως αναφέρουν στο parapolitika, στενοί συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ., φέρεται να έχει επαφές με γαλάζια στελέχη, επιδιώκοντας να τα πείσει να μην στηρίξουν κυβερνητικό σχήμα υπό τον Μεσσήνιο πολιτικό.
Ο Αλαφούζος, προφανώς, έστω και καθυστερημένα, έχει αντιληφθεί ότι με τα όσα έχει κάνει το τελευταίο διάστημα εναντίον της Ν.Δ., και προσωπικά κατά του προέδρου της, θα περάσει δύσκολο καλοκαίρι.
Από την στιγμή που δεν κατάφερε να κάνει πρωθυπουργό τον Τσίπρα, τώρα, πιστεύει ότι θα μπορέσει να το «παίξει» παράγοντας του δημοσίου βίου. Στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο Αλαφούζος για να μην γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς, φέρεται να έχει επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες, εκτός των άλλων, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου.
Στη Ν.Δ., γνωρίζουν λεπτομερώς τις κινήσεις τόσο του Γιάννη Αλαφούζου, όσο και τις εκτιμήσεις που έκανε τις τελευταίες μέρες, ο στενός συνεργάτης του, Χρήστος Παναγόπουλος. Επειδή, ο Σαμαράς, το έχει πάρει προσωπικά, από αύριο αναμένεται ν’ αρχίσουν τα (πολύ) δύσκολα για το αφεντικό του ΣΚΑΙ. Όσο για τον δημοσκόπο Γιάννη Μαυρή, θα πρέπει ν’ αρχίσει σιγά – σιγά να σκέφτεται το λουκετάκι στο ανυπόληπτο πλέον μαγαζάκι του…
ΑΞΙΖΕΙ: Απο τη Συγγρού άρχισαν να στέλνουν τα πρώτα μηνύματα στον Αλαφουζεϊκο. Κουμάντο στην Ελλάδα, θα κάνουν από δω και στο εξής, τα πολιτικά κόμματα, και όχι οι εκδότες και οι καναλάρχες.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ο Σαμαράς έχει αντιληφθεί ότι ο Αλαφούζος θα ήθελε ένα τρίπο πρόσωπο για την πρωθυπουργία, για να έχει πρόσβαση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: