Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αλήτικη, τραμπούκικη, κινδυνολογική συμπεριφορά Λοβέρδου (Βίντεο)

Τέτοια αλήτικη, τραμπούκικη συμπεριφορά που είδαμε σήμερα από τον Αντρέα Λοβέρδο στην πρωινή εκπομπή του Mega, μόνο απ’ τον Πάγκαλο μπορούσαμε να την περιμένουμε. 
Επιδόθηκε σε μια άκρατη κινδυνολογία ο υπουργός του Παπαδήμιου στέλνοντας μηνύματα σε δικαστές και σε όσους επιδιώκουν χρησιμοποιώντας σαν εξιλαστήριο θύμα τον ΓΑΠ να αναβαθμίσουν από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ όλο το πολιτικό σύστημα.
«Οποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου θα μετατρέψει την χώρα σε μια χώρα όπου υπάρχει μακελειό. Οποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία … σας το δηλώνω κατηγορηματικά, θα γίνει μακελειό», μας είπε εκτός των άλλων ο υπουργός που ξεχαρβάλωσε όλο το δημόσιο σύστημα υγεία για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εμπόρων υγείας.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Λοβέρδου ήταν τα δημοσιεύματα Κυριακάτικων εφημερίδων που αναφερόταν στην αποστολή στην Βουλή, απ’ τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζάκη του φακέλου της ΕΛ-ΣΤΑΤ που αναφέρει την τεχνική διόγκωση του ελλείματος του 2009, που είχε αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ελλάδα στο κατοχικό μνημόνιο. Οι εισαγγελείς μάλιστα αιτούνται τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών τόσο του Γιώργου Παπανδρέου όσο και του τέως «τσάρου» της οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου. (Για το ποιον του τελευταίου σας συνιστούμε να μην προσπεράσετε αυτή μας την ανάρτηση).

Εχουμε κάνει αρκετές αναρτήσεις στο παρελθόν πως μεθοδεύτηκε όλη η ιστορία (την τεχνική διόγκωση του ελλείμματος, τις δηλώσεις περί «Τιτανικού», τις μυστικές διαβουλεύσεις που είχε ο ΓΑΠ με τον Στρος Καν κλπ) για να οδηγηθεί η χώρα στην τρόικα και στα Μνημόνια για να καταντήσει ένα άθλιο προτεκτοράτο και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε.

Αυτό που μπορεί να σχολιάσουμε μόνο είναι ότι όλα αυτά είναι επικοινωνιακά τρικ και ενώ μπορεί το πολιτικό σύστημα να περνάει κρίση, είναι όμως πολύ χλωμό να καθίσει στο σκαμνί έναν πρώην πρωθυπουργό (δεν είναι ίδιες οι συνθήκες μ αυτές του 1989).
Δεν πρέπει, όμως, να περάσει απαρατήρητη και η κινδυνολογία του Λοβέρδου, που δείχνει μια αντίληψη και μια νοοτροπία στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ότι σε μια τέτοια περίπτωση, όταν δηλαδή βρισκόταν κατηγορούμενος ο ΓΑΠ, θα γινόταν μακελειό στην Ελλάδα. (Αλήθεια κι’ από ποιους; Ποιος θα είχε αντίρρηση να δικαστεί για τα εγκλήματά του απέναντι στον λαό και στην χώρα που έκανε ο πιο μισητός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης;)




Καλά ρε Λοβέρδο... πως θα μας σώσετε δηλαδή; Εσείς μας βάλατε στον μεσαίωνα... εσείς θα μας βγάλετε;
Όχι καλέ μου κύριε.. θα πάτε φυλακή πρώτα (για να μη πάτε κάπου αλλού..) για όλα τα αδικήματα που κάνατε (όπως ορίζουν οι νόμοι) και μετά θα βρεθούν αυτοί οι επίδωξοι σωτήρες μας που θα μας βγάλουν από την κρίση (θα τους ψηφίσουμε εμείς).
Άντε στο καλό κύριε Λοβέρδο... άντε σπίτι σου ή και στη φυλακή μαζί με τον ΓΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: