Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Διέσυρε την Ελλάδα προκαλώντας για μία ακόμη φορά διεθνώς και η ΝΔ... τον καμαρώνει!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Κόστα Ρίκα όπου ο Παπανδρέου έχει πάει για … διακοπές με τη Σοσιαλιστική Διεθνή.
Στη διάρκεια της ομιλίας του διέσυρε την Ελλάδα λέγοντας ότι «υπήρξε θύμα ενός καπιταλισμού πελατειακού τύπου όπου το κράτος όσο και η αγορά χρησιμοποιήθηκαν προς όφελος των πλουσίων και των ισχυρών»!
Κατά την προσφιλή του συνήθεια κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ ότι προκάλεσε τα δεινά και τα αδιέξοδα γι΄ αυτό και εκείνος κατέφυγε στο ΔΝΤ!
Ακόμη κάθονται με σταυρωμένα χέρια στη Νέα Δημοκρατία αντί να τον τινάξουν στον αέρα, δεμένο χειροπόδαρα;


Προκαλεί αμετανόητα!
Προκλητική συμπεριφορά από τον μέχρι πρότινος πρωθυπουργό, που κατά την χτεσινή συνεδρίαση, αγνόησε πλήρως τις διατάξεις της Βουλής στην χτεσινή ψηφοφορία, απαξιώνοντας πλήρως τους θεσμούς!
Η χτεσινή συμπεριφορά του Γιώργου Παπανδρέου, μπορεί να καταγραφεί ως μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση του πρώην πρωθυπουργού, που έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους θεσμούς και την ελληνική δημοκρατία. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, όταν λείπει κάποιος εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, με αποστολή της Βουλής, υποχρεούται να ψηφίσει με την λεγόμενη «επιστολική ψήφο».
Αν λείπει για κάποιον άλλο λόγο, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, τότε είθισται να στέλνει τηλεγράφημα, ώστε να εκφράσει την βούληση του.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκανε τίποτα απ τα δύο και απλά την κρίσιμη χτεσινή διαδικασία, την αγνόησε επιδεικτικά και μαζί της και τις διατάξεις της ελληνικής Βουλής και της ελληνικής Δημοκρατίας!
Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως ο ΓΑΠ δεν ενδιαφέρεται ούτε για τους θεσμούς, ούτε για το τι άφησε πίσω. Η Διεθνής Σοσιαλιστική να είναι καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: