Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Σοκ Χρυσοχοϊδη: «Τι; Είμαι γραμμένος στο ΠΑΣΟΚ;»

Η στιγμή που ο υπουργός ανακαλύπτει ότι είναι γραμμένος στο ΠΑΣΟΚ! 
Η στιγμή που ο υπουργός ανακαλύπτει ότι είναι γραμμένος στο ΠΑΣΟΚ!

Μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή έζησαν όσοι παρακολούθησαν τη σημερινή συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος κατέρρευσε μόλις ανακάλυψε ότι είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ!
Η έκφραση του υπουργού Ανάπτυξης, μόλις συνειδητοποίησε πως είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ (του οποίου μόλις είχε παραδεχθεί πως δεν είχε καν διαβάσει το καταστατικό), είναι σχεδόν αδύνατον να περιγραφεί: 

Όταν του το ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι στον αέρα, έμεινε για λίγες στιγμές κεραυνοβολημένος και στη συνέχεια βύθισε το πρόσωπό του ανάμεσα στα χέρια του και φώναξε με «σπάσιμο απόγνωσης» στη φωνή:  
«Πότε έγινε αυτό ρε γαμώτο και δεν με ρώτησε κανείς;»
Εσπευσμένα οι δημοσιογράφοι διέκοψαν για διαφημίσεις και όταν μετά από λίγο επαλήλθε η κανονική ροή στο πρόγραμμα, ο κ Χρυσοχοϊδης δήλωσε ότι τουλάχιστον εκείνος είναι ειλικρινής και δεν υποκρίνεται όπως τόσοι άλλοι συμμαθητές του, ότι έχει διαβάσει τα μαθήματά του. 
Πάντως, πολιτικοί παρατηρητές, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, δήλωσαν ότι ο υπουργός Ανάπτυξης, με την αντίδρασή του αυτή, φέρνει ξανά στην επιφάνεια το ευαίσθητο ζήτημα του ορίου ηλικίας στην στρατολόγηση υπουργών, ώστε να είναι τουλάχιστον σε θέση να διαβάζουν και να γράφουν.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως πολλοί συνάδελφοι του κ. Χρυσοχοϊδη, ήταν ιδιαίτερα εξοργισμένοι μαζί του, γιατί καταλάβαιναν ότι τώρα θα έπρεπε να κάτσουν να διαβάσουν τουλάχιστον το καταστατικό του κόμματος για να μην τους πιάσουν αδιάβαστους οι υποψιασμένοι πλέον δημοσιογράφοι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: