Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Διεκδικώντας το δίκιο σου

Διεκδικώντας το δίκιο σου
Όταν βγεις να διεκδικήσεις το δίκιο σου,
πρέπει να μην σε νοιάζει
....
Πρέπει να μην φοβάσαι, πρέπει να μην σε νοιάζει, ΤΙΠΟΤΑ αν θες την ελευθερία σου να ξανά κερδίσεις!!!

Ολόκληρο το σύστημα κρατιέται σε μία τόση δα κλωστή
, η οποία στηρίζεται σε νόμους που ΔΕΝ ισχύουν!!  
Δεν ισχύει κανένας νόμος τους γιατί τους έφτιαξε παράνομη κυβέρνηση, με παράνομο τρόπο.
Δεν χρειάζεσαι δικηγόρο, δεν χρειάζεσαι υποστηρικτές, ό,τι κι αν κάνεις, όποιο όριο κι αν περάσεις διεκδικώντας το δίκιο σου, δεν θα μπορέσει να σταθεί εναντίον σου κατηγορία, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα, ΚΑΙ θα νικήσεις.

Αυτοί που δουλεύουν για το σύστημα -και όσοι είναι το σύστημα- έχουν ΜΟΝΟ ένα προσόν, αυτό της ισχυρής όσφρησης. Σαν τον σκύλο... Μπορούν να μυριστούν από μίλια μακριά τον φόβο σου. Αν σε μυριστούν ότι τους φοβάσαι πάει, ό,τι κι αν κάνεις, όση βοήθεια κι αν έχεις, όσο καλά κι αν τα πεις, θα σε φάνε! Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει αν δεν φοβάσαι! Ας έχουν και μπαζούκας! Τον άφοβο δεν τον κάνουν καλά, ο άφοβος πάντα νικάει!!
Κι ένα κόλπο: Αυτοί όλοι, και οι προδότες και οι δικοί τους, είναι θρασύδειλοι. Σαν το σκυλί που γαυγίζει, ένα βήμα μπρος να κάνεις έχουν φύγει δέκα βήματα πίσω. (Δοκιμασμένα στην πράξη.)

Όταν βγεις να διεκδικήσεις το δίκιο σου, πρέπει να μην σε νοιάζει:
• αν κανείς δεν σε υποστηρίξει. Να συνεχίσεις, ακόμα κι αν όλοι πέσουν να σε φάνε,
• αν συλληφθείς,
• αν σε πλακώσουν οι μπάτσοι ή οι δικοί τους στο ξύλο, να μην σε νοιάζει ακόμα κι αν στον τάφο σε στείλουν.
Η σκέψη σου να ‘ναι ΜΟΝΟ στο καθήκον σου.
ΤΟΤΕ, μόνο τότε, γίνεσαι άτρωτος, τότε δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα, τότε ΠΑΝΤΑ εσύ νικάς!

Συνημμένα έχω τη δήλωση προς τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως, αρ. πρωτ. 1020/1/4305/23-01-2012, περιέχει κάποια επιπλέον χρήσιμα στοιχεία.

Ένας πολίτης
(Η ανωνυμία είναι απαραίτητη, κανείς δεν θα γίνει διάσημος σ’ αυτή την επανάσταση. Αυτοί ξέρουν ποιος τα γράφει, έχουν τα πλήρη στοιχεία μου -εξακριβωμένα- στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Δεν ήμουν μόνη μου, συνελήφθη μαζί με την αγαπημένη μου συναγωνίστριά Μάρω).



Προς: Διοικητή
Αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως

ΔΗΛΩΣΗ

Πειραιάς 23/01/2012

Την Κυριακή 22/01/2012 και ώρα (περίπου) 12.30, μου έγινε προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή διαμαρτυρόμουν εμπρός στην παλαιά βουλή, όπου εκεί βρισκόταν για ομιλία η επαίσχυντη υπουργός παιδείας. Φώναζα λοιπόν, διαμαρτυρόμενη: «Προδότες ξεπουλήσατε τη χώρα μου», «Η ώρα σας πλησιάζει», «Κρεμάλες στο Γουδί».
Βάσει νόμου, θα μπορούσε η θιγμένη να μου υποβάλει μήνυση για εξύβριση, ή για προσβολή της προσωπικότητας, ή για πιθανή εγκληματική πράξη. ΟΜΩΣ κανένας από τους θρασύδειλους προδότες δεν το κάνει! Δεν απαγγέλλουν κατηγορίες γιατί δεν τους παίρνει (ο προδότης να με κατηγορήσει για εξύβριση; Η προδοσία ισούται με θάνατο, ακόμα κι αν τον φάω πιο αθώα απ’ αυτόν θα είμαι).

Και σας ερωτώ:

• Από τη στιγμή που ο «παθόν» δεν απαγγέλλει κατηγορίες, είναι νόμιμο η αστυνομία, έτσι χωρίς λόγο, χωρίς να έχει τελεστεί παράνομη πράξη, να χειροδικήσει εις βάρος μου, να με σπρώξει, να διατάξει να σταματήσω τη διαμαρτυρία κι επειδή δεν σταματώ να με προσαγάγει;
(Να θυμίσω ότι η διαμαρτυρία είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη ευνομούμενης, δημοκρατικής χώρας.)

• Είναι νόμιμο, με τη δικαιολογία της εξακρίβωσης στοιχείων, να σταματάει η αστυνομία τη διαμαρτυρία μου, κρατώντας με στο τμήμα ΤΡΕΙΣ ώρες, μέχρι δηλαδή να παρέλθει το γεγονός που μ’ έκανε εξ αρχής να διαμαρτυρηθώ;

• Είναι νόμιμο, ενώ δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, οι ένστολοι να διατάξουν σωματικό έλεγχο και να με βάλουν να εκτίσω την ποινή μου (;) στο κρατητήριο;

• Είναι νόμιμο, να μην δώσει ο ένστολος τα στοιχεία του όταν ο πολίτης τού τα ζητάει;

Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις, ξέρω ότι είστε καθόλα νόμιμοι!
Να χέσω λοιπόν τη δημοκρατία σας, και σύσσωμη την ελληνική αστυνομία που με τόση ευλάβεια την τηρεί!!
Να θυμίσω ότι η αστυνομία καθήκον έχει τη διασφάλιση του δίκιου των πολιτών κι όχι των εκάστοτε χουντικών, και δη παράνομων (χωρίς λαϊκή εντολή) κυβερνήσεων.
Εκτός από τους γραμμένους υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι, αυτοί της ηθικής. Κάτι που εσείς σαν ΟΡΓΑΝΑ -εκτέλεσης εντολών- προφανώς δεν τους γνωρίζεται.

Η δηλούσα





Υπογραφή

Πηγή: Διεκδικώντας το δίκιο σου

Δεν υπάρχουν σχόλια: