Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τρόικα: Αλλάξτε υπουργούς για να συνεννοηθούμε

Αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σήμερα αναφέρουν την δυσαρέσκεια της τρόικας για τους αργούς ρυθμούς που κινείται η κυβέρνηση στην υλοποίηση του προγράμματος «αναδιάρθρωσης» της χώρας.
Όλα αυτά μετά και το άρθρο της η κ. Λούκα Κατσέλη, που εγκαίρως, κατά την ίδια, είχε προειδοποιήσει το Μέγαρο Μαξίμου για τον «προβοκατόρικο» τίτλο, που απ΄ ότι φαίνεται έφερε πολλά κλικ στην web έκδοση του Βήματος, και ανακατωσούρα στο πολιτικό σύστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι της τρόικας στην επικοινωνία τους με την κυβέρνηση, διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό, εσκεμμένα με την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου, κατά άλλους αποδίδεται στις συγκρούσεις που υπάρχουν στα ...κυβερνητικά στελέχη, αφού οι υπουργοί της κυβέρνησης καταφέρονται ο ένας του άλλου.
Έτσι, πάντα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έγινε παρέμβαση στον πρωθυπουργό για αλλαγή κάποιων υπουργών ώστε να βελτιωθεί ο βηματισμός του κυβερνητικού έργου, (το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι το Μνημόνιο) και να μην υπάρχουν παραφωνίες στην εκτέλεση του «σφιχτού προγράμματος».
Ακόμη και σήμερα διαβάσαμε αρκετές συνεντεύξεις κυβερνητικών που προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αφού το νέο «συμβόλαιο» με τον λαό που εκφώνησε ο προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει πλήρως αντικατασταθεί με το επικαιροποιημένο Μνημόνιο.
Προβλήματα, θεωρούν ότι δημιουργούν οι: Κατσέλη, Λοβέρδος, Χρυσοχοϊδης, και Ραγκούσης.
Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της τρόικας ζήτησαν από τον κ. Παπανδρέου να θέσει επικεφαλή συντονιστή το Δημήτρη Ρέππα που τον θεωρούν ως τον περισσότερο αξιόπιστο.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: