Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

«Η πρόταση της ΝΔ μοναδική διέξοδος από την κρίση»

Η μοναδική διέξοδος από τη σημερινή κρίση είναι η οικονομική πρόταση της ΝΔ, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, και κάλεσε την κυβέρνηση να την αξιοποιήσει, γιατί η πολιτική του μνημονίου δεν οδηγεί στη λύση.
Στην ομιλία του, σε σύσκεψη με αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ στο νομό Φλώρινας, ο κ. Σαμαράς μίλησε για τα προβλήματα τη περιοχής, όπως του τα παρουσίασαν οι εκπρόσωποι των φορέων, με τους οποίους συναντάται τις δυο τελευταίες μέρες και κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι έχει εγκαταλείψει τη δυτική Μακεδονία, με αποτέλεσμα τα ...προβλήματα αυτά να πολλαπλασιάζονται.
Επεσήμανε, ότι πρέπει να υπάρξουν πολιτικές στήριξης της παραγωγής των προϊόντων της περιοχής, όπως τα φασόλια κ.α. και έκανε αναφορά στο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει και τους τέσσερις νομούς της δυτικής Μακεδονίας.
"Το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο κυριαρχεί στη ζωή αυτού του τόπου είναι δυστυχώς η ανεργία. Είναι δηλαδή, η έλλειψη χαμόγελου, η εθνική κατάθλιψη που μπαίνει σε κάθε σπίτι και που απειλεί το κάθε νέο παιδί. Αυτόν τον κατηφορικό δρόμο εμείς θέλουμε να τον ανατρέψουμε", τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: